Diox Tea Samsun Bayisi Hakkında Şikayet

01 Eylül 2023 00:05

Diox Tea Samsun bayisi F**** o. İsimli kişi, zayiflama çayının yumurtalık sayısı arttırdığını İddaa ederek kadınların sağlığını tehlikeye atıyor. Adetten kesilen kadınların bu çay ile tekrar adet olduğunu söylüyor. Kendimde gördüğüm olumsuz yan etkiler sonucunda açılmamış ürününü de geri iade etmek istedim. Kendisinden 1 adet ürün istememe rağmen 2 adet göndermiş olup, iyi niyetimi kullanarak ikincisinin de parasını almıştır. Ancak oluşan hormon bozukluklarım sebebiyle geri iade etmek istediğimde bir kendine gönderirken bir de firmaya diye 2 kez kargo parası talep etmiştir. Fakat ben ikinci ürününü kabul etmeseydim 2 kez kargo ücretini zaten kendisi ödeyecekti. Hakkında gerekenin firma tarafından yapılmasını talep ediyorum.

Özge
Özge
10 Eylül 2023 23:09

Gerçek bir diyetisyen diplomalı okumuş biri hariç bu şekilde bilgisiz insanlarla yola çıkmayın derim. Sağlığınızdan olumsuz etkilenmeyin. Bırakınca sağlığım yerine gelmeye başladı. Samsun bayisinin yaşattığı soruna da şirket ne bir uyarı ne de bir çözüm sunmadı. Olay paranız hesaplarına düşene kadar. Asla tavsiye. Etmiyorum.

Diox Tea Ürünün Arkasında Durmuyor

14 Eylül 2023 18:50
Diox Tea Ürünün Arkasında Durmuyor

Diox Tea Ürünü Bir Hafta Kullandım Ve Ciddi Sağlık Sorunları Yaşadım!

07 Ağustos 2025 17:44
diox-tea-urunu-bir-hafta-kullandim-ve-ciddi-saglik-sorunlari-yasadim-1.jpg

03 Ekim 2023 13:14

Diox Tea Çay Sağlığımı Bozdu

Nilgün
10 Ağustos 2023 11:56
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Trex Tea, Yasak Madde Olan Sibutramin İçeriyor

02 Nisan 2024 08:43