Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Trex Tea, Yasak Madde Olan Sibutramin İçeriyor

Trex Tea, Yasak Madde Olan Sibutramin İçeriyor
02 Nisan 2024 08:43

Yurt dışında yapılan testlerinde, içinde kullanımı tehlikeli ve yasak olan sibutramin olması dolayısıyla yasaklandı. Kendilerinden sibutramin analizi istedim. Vermiyorlar. Ürünün içinde sibutramin olduğuna eminim, zira tüm belirtiler uyuyor. Tamamen kimyasal bir çay.
Trex tea çayının içinde ülkemizde kullanımı yasak olan sibutramin maddesi bulunuyor. Fransa hükümeti tarafından yapılan tahlillerde bu üründe bu iki maddeye de rastlanmış. Firmaya bunu sorduğumda, bunların sahte ürünler üzerinden tahlil yapıldığını söyleyip oyaladılar. Fransa'da yapılan tahlil ektedir.

2 ay boyunca tahlil raporu istedim, veremediler. Tarım ve orman bakanlığı'na şikayet ettim, ancak ürünleri ofislerinde hazır bulundurmadıkları için yırttılar. Daha ne yapmam gerekiyor ki, bu kanıtlansın ve birçok insanın sağlığı tehlikeye girmesin. Kalp krizine varan derecede zararlı etkileri olan maddeler bunlar.

profile profile
08 Aralık 2024 22:47

Ürün Tarım Bakanlığı tağşiş listesine eklendi ancak hala satışta...!

Yorumlar (7)

Belma
Belma

Ben bu ürünü aldım sonrasın da hamile kaldım hiç kullanmadım ve 2 gün önce aklıma geldi kullanmaya başladım bugün sabah içtim 3. Günüm gece soğuk ter dökme halsizlik gibi durumlarım oldu incelemeye başladım bu yazıyı gördüm girdim baktım ve evet yasaklanan gıdalar listesinin en üst sırasında şok oldum inanılmaz korktum iki tane bebeğim var böyle bir veballe nasıl yaşarlardı aksi bir durum olsaydı. Sayfaya yazdım ürünün sahtesi çıkarılmış dediler ekran görüntüleri de ekli benim aldığım sayfa ürünün orijinal sayfası sonuna kadar gideceğim

trex-tea-yasak-madde-olan-sibutramin-iceriyor-1.jpg
Sevim

Belma Hanim geçmiş olsun. Allah'tan gördünüz de devam etmediniz. Bunların tek söylediği şey: ürün sahte. Kendi faturaları var elimde. Dava açtım, CİMER'e, Savcılığa şikayet ettim. Siz de şikayet edin lütfen. Bunlar insanların hayatlarıyla oynayıp para kazanıyorlar sonra da sırıtarak sahte diyorlar. Yok öyle, ceza da alacaklar üzerine... Kim bilir kaç kisinin hayatıyla oynadılar!

Arzu
Arzu

Merhaba sevim hanim, arkadaşlar sorun yaşamadım diyor ki benim yeğenimde sorun yaşamadı ve yaşamıyor oysa ben yaklaşık 5 gündür içiyorum ve 5 gündür de hastayım üşüttüm zannediyordum ta ki buraya bakana kadar terleme, mide ağrısı, halsizlik, baş ağrısı, bulantı... Yarin itibariyle bırakıyorum ve size çok teşekkür ederim... Hayatimi kurtarmış sayıyorum minnetle 🥰

İlkan

Buradan şikayetinizi gördüm o yüzden yazmak istedim firma ile bir alakam yok daha önce bu ürünü ben kullandım birkaç kez etki olarak Ağız kuruluğu yaptı bende sadece eştah kesti onun dışında bir şey yapmadı yani diğer bahsedilen şikayetlerin yan etkisini yaşamadım dün sipariş geçecektim normalde ama sizin mesajınıza denk geldim daha önce sıkıntı yaşamadığım için sizinde şikayetinizi gördüm o yüzden orijinal mi emin misiniz diye sordum konu bu şekilde sipariş geçmek isteyince firmanın eski den verdiğim web sitesi 2 tanesi kapanmıştı dün Instagram'dan ulaştım kendisine hatta sordum bu tarz şekilde şikayet var diye ürün sahte olabilir mi dedim sizden aldığımda ben hiçbir sorunyaşamadım hatta daha öne bir tane bile şikayet yoktu dedim şimdi şikayetlere baktığımda 10-15 şikayet görüyorum kafam karıştı siz hangi firmadan bu ürünü aldınız bunların aracı satıcıları da var ve mahkeme sonucunuzu merakla bekliyor olacağım

Sevim

Ben direk firmadan faturalı alıp, yurt dışına sattım. Faturalarımı da mahkemeye sundum. Yanlış taşa bastılar. Uğraştım, yasaklanana kadar da uğraşacağım. Bu maddeler kalp krizine yol açıyor. Kim bilir kaç kişi gitti öte tarafa, bunların yüzünden. Tarım Bakanlığı tağşiş listesinde yer aldığına göre, artık bana inanabilirsiniz sanırım. Tek argümanları "ürün sahte" idi. Onu da çürütmüş olduk çok şükür.

İlkan

Sevim hanım merhaba ürünün orijinal olduğuna emin misiniz bende sipariş verecektim fakat emin olamadım

Sevim

Ürünü faturalı olarak üretici firmadan aldım. Bu "yanlış algılatma çalışmalarınızı" da gayet iyi biliyorum. Mahkemeye hesap vereceksiniz, orijinal mi, değil mi, anlarsınız...

03 Ekim 2023 13:14

Çay Kullanımı Sonrası Şiddetli Yan Etkiler Ve İlgisiz Satıcı Deneyimi