Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Bursa Şubesi Rasping Dipotens Sorunu

03 Temmuz 2024 14:20

Dilan polat Bursa şubesi, ücretini ödediğim paketlerimin seanslarının süresinin dolduğunu söyleyip bütün işlemlerimi iptal etti. Ameliyat olduğumu bildirdiğim halde rasping ve lazer paketi satın aldım. İlk gittiğim seansta, seansıma giren çalışan ölçülerimi aldı ve bu ölçüleri elindeki eldivene yazdı. Bu sürede karnıma sürdüğü jel yüzünden tabii ki eldivenine yazdığı ölçüler silindi.

Sedyeye yattıktan sonra resim çekebilir miyim dedi. Tabii ki ama paylaşmanıza iznim yok dedim ve çekmedi. Ondan elindeki rakamlar silindiği için kağıda kafasından sayılar yazdı. Rasping için seansıma giren bayan işlemden sonra ölçü aldı ve tabii ki ölçüler birbirine uymadı. Bunu anlattığımda bu seansı saymayacaklarını söylediler.

Neyse, 3 seans sonunda hiçbir işe yaramadığını söyledim. Zaten sürekli çalışanları değişiyor. Ameliyat olacağımı söylediğim halde bana bu paketi 1 yıl içinde kullanmanız gerekli denmedi. Ameliyat bilgisi bile not düşmemişler çünkü zaten gelen gidiyor ve kesinlikle önemsenmiyor. Her gittiğimde farklı biri seansıma giriyor. Daha çok şey yazardım ama neyse.

12 Ağustos 2024 23:54

Dilan polat Bursa şubesinden hem lazer hem rasping ve dipotens paketleri satın aldım Rasping ve dipotens için ilk gün gittiğimde seansıma bir kız girdi normalde önce ölçü ve fotoğraf alınıyor çalışan aldığı ölçüleri elindeki eldivenine yazdı ve ben sedyeye yattıktan sonra resim alabilir miyim dedi tabi ama paylaşmayın dedim çünkü tesettürlüyüm çekmedi neyse zaten ufacık bir şeydi baskı ile yapılan bir işlem kızın o baskıyı uygulaması imkansızdı onun işlemi bitince bir kağıt getirdi ölçüleri yazmak için ama jelden dolayı ölçüler silinmişti tabi kafasından uydurup yazdı sesimi çıkartmadım sonra aynı gün dipotens için başkası girdi o güzel yaptı işlemi güzel yaptı sonra ölçüyü aldı tabii ki aldığı ölçü kağıttaki ölçüye uymuyordu çünkü oraya yazan ölçü daha azdı kız inatla ölçüyor bende boşuna uğraşma deyip olayı anlattım hatta büyük ihtimal o kızı o gün işten çıkarttılar oraya gidenler bilir zaten 1 kere seansınıza gireni bir daha göremiyorsunuz neyse en son 4 seans için gittim daha kaçıncı seans olduğunu bilmiyorlar ölçü yok zaten ellerinde artık sonuç için sabrediyorum sadece sonrasında ameliyat olduğumu karnımda dikişlerin olduğunu uzun bir süre gelemeyeceğimi bilgisini verdim iyileştikten sonra aradığımda paket satın alımınızdan 1 sene geçti artık bir şey yapamayız dediler bir de demezlermi sözleşmenizde var diye halbuki bir sözleşmemiz bile yoktu bir de oraya giren 1 ayda çıktığı için ameliyat bilgimi sisteme düşmemişler sorunumu çözmediler şimdi kampanyalar yapmışlar 8 seans lazer 1350 TL diye bu zamanda lazer 1350 TL hem de 8 seans gerçek işe yarayan cihaz hiçbir yerde bu fiyat olmaz

11 Kasım 2023 01:23

06 Ağustos 2024 14:57

Dilan Polat Estetik Bursa Şubesi Randevu Ve Hizmet Sorunları

25 Haziran 2024 12:34

19 Nisan 2024 17:31
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 16:43