Gamze sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 12:53

Yaklaşık 3 gün önce gittiğim Ümraniye dez kuaför'den memnun ayrılmadım. Dibime daha önce hiç boya kullanmadığımı dibe yakın yoğun bir ombre istediğimi söyledim beyefendiye resmen saçımın dibine sadece boya fırçası atılmış, kibrit çöpü gibi bir görüntü var işlem bittiğinde bana geçeceğini, dibe yakın olduğu için böyle olduğunu gülerek söyledi. Benim saçlarımın arasında da uğraşılmamış, çok kötü gözüken fırça izleri var.
Kusura bakılmasın 1000 TL'de az bir para değil. Mesleğinizi iyi şekilde icra edin. İnsanlar size güvenip geliyorlar yazık.

Erol

Ombre zaten dibe uygulanmaz ombre saçın yüzde 50 sine ve krepeli yapılarak yapılır. :)

Gamze

Bilginizi kendinize saklayın:) Tekrardan söylüyorum beyefendi 'dibe' ombre değil dibime yakın bir ombre istemiştim. Resimden gördüğünüz kadarıyla da fırça izleri geçiş olmadığı gözle görülür halde:) Mesleğinizde başarılar diliyorum 😅

Erol

Vallahi siz anlamamışınız 😁 yazdığınızı. Dibe yakın ombre istediğinizi belirtmişsiniz kuaförünüze, ombre uçlara olur dibe değil 😁... 45 senelik ombreciyim👌

Gamze

Beyefendi 😅 Gözlüğünüzü takıp lütfen yazdığımı iyi okuyunuz zira anlamamanızı yaşınıza veriyorum. Dibe yakın bir ombre yazıyor gördüğünüz kadarıyla diyeceğim fakat görmemişsiniz:) Saçıma yaptırdığım 9. Ombre deneyimim ve hiçbir kuaförde böyle sonuçla karşılaşmadım lütfen bildiğiniz konularda yorum yapınız:)

04 Kasım 2024 00:37

28 Mart 2024 21:20