Devlet Kurumları ve STK'lar Adıyla Dolandırıcılık Uzlaştırma Dosyası Bildirimi Ve Şüpheli İstek

25 Aralık 2023 16:04

Z-- Hukuk: 02129--396
Sn. Mehmet G--, 7258 sayılı uzlaştırma dosyanızın bildirim günüdür. Bilgi almak için arayınız. Mesaj bu şekildeydi. Aradığımda direkt para yatırmamı söylediler. Resmi bir dayanağı olmayan bu taleplerle nasıl insanlardan para isteyebilirler? Vergi dairesine git ve oraya yatır demeleri de çok garip.

Yorumlar (13)

Nihat
Nihat

Sn. Nihat... Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Milli Hukuk: 02168220168. Tarafıma açılan açılacak olan hiçbir davayı kabul edmiyorumm.

Ali
Ali

Sn. Samet... Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Cumhuriyet Hukuk: 02129950753 tarafıma açılacak herhangi bir dosyayı kabul etmiyorum

Bora

Hocam merhaba aynı numara ve büro aynı mesajı atmış gerçek mi bunlar yoksa sahte mi? Arıyorum açan da yok operatörler dolu diyor

Samet
Samet

Tarafınıza teslim olmayan tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Arı Hukuk Bürosu: 02129950319. Bu şekilde bir mesaj aldım numarayı aradım Tarafıma acıkacak olan herhangi bir şeyi kabul etmiyorum

Bora

Hocam 3 hafta geçmiş bir sonuç çıktı mı?

Burak
Burak

Az önce bana da geldi daha önce de başıma gelmişti bunlar insanları dol*andırıyorlar geri dönüş bile yapmayın vaktinizi boşa harcamayın.

Mert
Mert

Bende aldım ama aramadım

Murat
Murat

Sn. Murat... Tarafınıza teslim olmayan tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Çam Hukuk Bürosu: 02129950319. Bu şekilde bir mesaj aldım numarayı aradım ama açan olmadı Tarafıma acıkacak olan herhangi bir şeyi kabul etmiyorum

İbrahim
İbrahim

Ben aradım konuştum yasa dışı bahis sitelerinde kumar oynamışsınız devlet takibinde siber suçlar tarafından belirlenmiş olup 48 bin tl borcunuz gözüküyor eğer İstanbul mahkemesine mağduriyet olarak başvuru yaparsanız 18 bin tl şeklinde para istediler uyap.com a girmemi söyledi telefonda konuştuğum kadın e devlet sayfası açıldı girmedim girdiğinizde davanızla ilgilenen avukatın adı soyadı IBAN'ı var dedi benim avukatımsa eğer zaten tebligat gönderir beni arar haberim olur avukat tayin oluyor ama aramıyor çok saçma aldırış etmeyin

Pehlivan
Pehlivan

Aynı mesaj banada geldi görüşen konuşan var mı

Aynısı bana da geldi takmamak en iyisi

Emre
Emre

Aynı mesaj banada geldi kimdir necidir ögrenebildinmi sen

Engin
Engin

Aynı mesajı bende aldım açıyorlar ama telefon konuşma bitmeden kapanıyor.

08 Temmuz 2023 02:08

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Yasaklı Siteler Ve Jigolo Aboneliği Yanıltmacası

06 Temmuz 2024 09:08

04 Ağustos 2024 17:58