Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Dev Yapı Ahşap Kusurlu Ürün İade Alınmaması

09 Şubat 2024 15:09

22.12.2023 tarihinde Dev Yapı İnşaat ve Mühendislik Hizmetleri k**** d**** tarafından ekte fotoğraflarını paylaştığım ürünü sipariş ettim. Satın aldığım özel üretim mobilya tarafıma 09.01.2024 tarihinde ulaştığında açıp kontrol ettiğimizde ürünün kusurlu olduğunu taraflarına yazışmalarda anında bildirdik. Ürünün iadesini istedik; fakat, kendileri iadelerini yapamayacaklarını, özel üretim olduğunu beyan ettiler. Biz de anlayışla kendilerine ürünü tekrar taraflarına kargolamak istediğimizi ilettik. Kendileri de evimizden mobilyayı kargoyla taşıyacaklarını ve ürünü baştan sona tekrar kusursuz bir şekilde yapacaklarını beyan ettiler. Yaklaşık 10 gündür mobilya evimde durmaktadır. Sürekli kargonun geleceğini beyan etmelerine rağmen tarafımızca iadesini yapmak istediğimiz kusurlu ürün halen alınmadı. Biz de mobilyanın alınmadığı için istemediğimizi kendilerine bildirdik ve bu kusurlu ürün için yapmış olduğumuz ödemelerin iadesini tarafımıza yapmalarını ve ürünlerinin iadesi konusunda yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Yapmış olduğumuz ödemelerin makbuzları ekte verilmiştir. Şikayeti yayınladıktan sonra firma sahibi arayıp bizleri tehdit edip ailemize ağza alınmayacak küfürler savurmuştur ve kesinlikle sorun giderici bir firma değildir. Eğer sorunum çözülmez ise hukuki süreç başlatılacaktır.

Koray

Satın aldığınız metal iskeletli köşe koltuk takımının mutfağa uygun olmadığını daha küçük bir ölçüde ki ahşap takımla değiştirilmesini talep ettiniz biz de ürün özel ölçülü ürün olduğu için talebinizi yerine getirmedik. Bununla ilgili yazışmaları kişisel verileri koruma kanunu sebebiyle buradan paylaşamıyoruz, bizlere WhatsApp kanalından ulaşırsanız eşiniz ile yaptığımız yazışmalar dahilinde eşinizin neden değiştirmek istediğinin ekran görüntüsünü atalım sizlere. Belirttiğiniz gibi süreç yargıya taşınmış olup, takibi firmamız avukatları tarafından yapılmaktadır.

Koray

Ürünümüz talebiniz üzere özel ölçü ve tercihlerde üretilmiştir. Ürün tarafınıza teslim olan kadar sorumluluğu firmamıza aittir ayrıca ürünlerimizin 2 yıl garantisi bulunmaktadır. Bahsi geçen konu da ürünümüz nakliye sürecinde kısmi olarak hasar görmüş olup, müşteri memnuniyeti ön planda tuttuğumuz için gerekli tadilat ve değişimlerinin yapılması amacıyla atölyemize sevkini gerçekleştirmek için organizasyon yapılmıştır. Ancak nakliye firması 1. Seferde tarafınıza ulaşamayıp. 2. Seferde paranın iadesi yapılmadan ürünü teslim etmeyeceğinizi belirttiğiniz için üzülerek sizlere yardımcı olamadık. Ayrıca bu ürünün iade talebi ürünün kusurlu olmasından dolayı değil sizin ölçüyü yanlış almanız ürünün yerine sığmamasından kaynaklıdır.

01 Şubat 2024 18:20
Baydanlar Mobilya (İsmail Baydan) 8 Ay Oldu Ürün Hala Yok

24 Mart 2024 07:41
Ünlü Mobilya Ve Koltuk Kusurlu Ürün Değişim Ve Onarımı Yapılmaması
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 19:00