Ağrılı Diş Çekimi Ve Yetersiz Tedavi

11 Aralık 2024 10:08

Geçtiğimiz Cuma, yirmilik dişimi çektirmek için doktordan muayene alıp oraya gittim. Önce film çekti. Film sonucuna göre 'Dişini çekeceğiz.' dedi. Dişime bir ilaç sürdü ve uyuşmasını beklememi söyledi ama uyuşmasını beklemeden 2 dakika içerisinde beni tekrar geri çağırdı. 'Doktor bey, dişim uyuşmadı, hala hissedebiliyorum.' dedim. 'Uyuşmuştur.' dedi. Uyuşmayan yirmilik dişimi zorla çekti. Çok fazla canım yandı, bir de bana kızdı: 'Bağırmaya devam edersen bak çekmem.' dedi. Dişimi çektikten sonra oraya sadece bir pamuk koydu ve '2 saat bir şey yeme, geçmiş olsun.' dedi. Bana ne bir ilaç ne bir takviye verdi. İki gün sonra şiddetli diş ağrısıyla başka bir hastaneye gittim. Oradaki doktor, diş çektikten sonra bir ilaç koyulması gerektiğini, normalde böyle olduğunu söyledi ama doktor koymamış, bu yüzden iyileşmem gecikmiş. Oradaki doktor bana ağrı kesici ve antibiyotik verdi ve dişimi çekerken çene kemiğimde travma oluştuğunu söyledi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin oradaki Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Polikliniği'ndeki erkek doktor.

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Tedavisi Sırasında Yaşadığım Olumsuz Deneyim Ve Sürekli Devam Eden Ağrı

11 Haziran 2025 15:25
kanal-tedavisi-sirasinda-yasadigim-olumsuz-deneyim-ve-surekli-devam-eden-agri-1.jpg

Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi   Hastaya Kötü Muamele

Aylaaydin
14 Mayıs 2024 11:53

Ağız Ve Çene Cerrahisinde Doktorun Olumsuz Davranışı

30 Temmuz 2025 11:22

Derince Adsm Acılar İçinde Kıvranıyorum

22 Nisan 2025 10:51
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Hasta Hakları İhlali Ve Kaba Davranışlar

10 Kasım 2024 13:22