Sinem sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 14:07

13 Ağustos 2024 tarihinde tatilde olduğum için Susurluk Derimod mağazasından kol çantası aldım. 15 gün sonra İstanbul'a döndüm. Fazla kullanmamama ve içinde sadece cüzdan ve telefon taşımama rağmen bir kolunun sapı çıktı. Vidalı bir aparat takılmış sap ve çanta arasına. Sonra dikkatlice bakınca diğer üç bağlantı noktasının da çıkmak üzere olduğunu fark ettim ve çözüm bulmaları için İstanbul Palladium Derimod mağazasına gittim. Durumu anlattım. Mağaza görevlisi çok ilgilenmeden böyle durumlarda çantanın resmini çekip merkeze gönderdiklerini, tadilat yapılmadığını, sıfırıyla değişim veya para iadesi yapıldığını, 3 gün içinde mesaj ile geri bildirim yapıldığını söyledi. 3 gün sonra 'Değişim talebiniz olumlu sonuçlanmamıştır' diye mesaj geldi. Müşteri hizmetlerinden aranacaksınız diye yazıyordu, ne arayan ne de ilgilenen oldu. Böyle bir firmanın sattığı ve ürettiği ürünün arkasında durmaması kabul edilebilir bir durum değil. Tadilat yok, değişim yok, para iadesi yok. Ne yapmamız gerekiyor? Çöpe mi atalım? Satana kadar tamam, sattıktan sonra ürünle ilgilenmiyoruz. 'Ne haliniz varsa görün' diyerek sıyrılmak hangi firma ahlakına yakışır bir durumdur? Çözüm üretilmeyen, malının arkasında durmayan Derimod firması müşteriyi mağdur eden, 15 gün içinde kullanılmaz duruma gelecek bir çantayı neden satıyorsunuz? Bu kadar dayanıksız bir ürün üretiyorsanız arkasında durup mağdur etmemeniz gerekir. Kalitesiz, müşteri memnuniyetini düşünmeyen bir firmadır artık benim için ve sorunumun acilen çözülmesini talep ediyorum.

10 Eylül 2024 13:40

02 eylülde çantamın kopan sapına çözüm bulmaları için Derimod mağazasına gittim böyle durumlarda değişim ya da para iadesi yapıldığını söylediler 3 gün sonra mesaj geldi değişim talebiniz olumsuz diye neden olumsuz para iadesi neden yapılmıyor ikisi de yoksa tadilat neden yok bu ürünler garanti kapsamına girmiyor mu bu sorulara cevap veren bir yetkilide yok bu kadar umursamaz bir firma olamaz bu nasıl bir işleyiş çanta aldım içinde ağır yük yoktu cüzdan ve telefonda taşıyamayacaksa bir çanta üretim amacı nedir kalite kontrol yapılmadan satışa sunulmuş alan kişi birkaç gün kullanıp atsın diye üretilmiş herhalde hala bir çözüm sunulmadı ilgilenen de yok. En azından bu sorulara bir açıklama yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

08 Kasım 2024 23:09

Bugün 8 Kasım 2024 Derimod'dan aldığım çantamı 15 gün bile kullanamadım demir aparatı koptu içinde ağır yük yoktu dört tane çantacı gezdirdim takmaya çalışırken kırdılar Türkiye'de öyle bir aparat da yok bulamadık Derimod'la temin etmediği için çantasının arkasında durmadığı için çöp oldu bir daha asla Derimod'tan alışveriş yapmam.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 10:44

Yasemin
11 Ağustos 2025 18:26
Çantanın Kısa Sürede Deforme Olması Ve Garanti Süresi Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
11 Temmuz 2024 19:21
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sevtap
17 Temmuz 2024 18:43