Dentapros Yanlış Botoks İşlemi

16 Ocak 2024 14:11

Dentapros Balgat şubesinde yazın ön dişime dolgu yaptırdım. Dolgu yapılırken yanındaki zirkonyum dişim kırıldı, fakat bunu orada fark etmedim. Eve geldiğimde dolgumun düştüğünü sandım ancak yanındaki dişimin bir parçasının kırıldığını anladım. Bunun sebebi ise elindeki aletin dişime sert bir şekilde çarpmasıydı. Tekrar arayarak randevu aldım ve gittiğimde 'Bu dişinde zaten çatlaklar var' dedi fakat bu durumu inkar ediyordu. Temmuzda dişimin çekilmesiyle implanta başlanması gerekiyordu ve Aralıkta vida takıldı. 3 ay sonra tekrar gideceğim. Başka bir konu olarak Masseter botoks yaptırdım ve yanlış kaslara uygulandığı için gülüşümü kaybettim. Şu an gülemediğim için herkesin benden nefret ettiğini düşünüyorum ve tiksiniyormuş gibi gülümsüyorum. Doktora bu sorunu ilettiğimde 'Yüz felci mi geçirdin, böyle bir şey mümkün değil' dedi. Bana göre mümkün olmamasının nedeni, 2. haftada işlem yapmamasıydı; zira botoks 2. haftadan sonra oturur ve benim gülüşüm de 2. haftadan sonra bozuldu. Bundan sonra kendim de dahil kimseye önermiyorum. Ayrıca ödeme yaptığınızda dekontu mutlaka saklayın, çünkü kaybediyorlar ve ödeme yapmadığınızı iddia ederek para istiyorlar.

profile profile

Dentapros Diş Hastanesi Balgat

08 Temmuz 2024 11:27
Nur sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 16:09

İki Yıl Süren İmplant Tedavisinde Bitmeyen Sorunlar

Hüseyin
16 Mayıs 2025 22:15
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Yanlış Uygulama Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

19 Temmuz 2025 23:26