Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dental Clinic Yanlış Tedavi Uyguladı

23 Şubat 2023 14:14

Dr. **** yanlış tedavi uyguladı
Dişlerimi estetik yaptırmak için gitmiştim lamına istememe rağmen bana zirkonyumun daha iyi olduğunu söyleyerek düzgün ve sağlam dişlerimi kesti üstelik süreci anlatmadan 1 yılı geçti dişlerimle uğraşıyorum başka kliniklerde tedavi görüyorum onun yaptığı dişler yüzünden aylarca ağrı ve acı çektim hem fiziksel hem de psikolojik olarak çöktüm sırf para kazanmak uğruna yapılmaması gereken bir işlemi yaparak hayatımı mahvetti asla hakkımı helal etmiyorum her gün beddua ediyorum kendisine siz üç kuruş para kazanacaksınız diye bizim hayatımız mahvoluyor.
Sağlam dişlere yapılacak onca sağlıklı işlem varken bana sağlıksız bir işlem yaptı üstelik düzgün yapılmadı tabi bunların hepsini daha sonradan öğrendim hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim elbette yaptığınızın karşılığını bir gün bulacaksınız.

Yorumlar (11)

Cemil
Cemil

Merhaba geçmiş olsun hangi clinic? Dental clinic denildiğinde bir çok ortak nokta var! Dentroyal olabilir mı?

Aslı

Benim şikayetim çok büyük diş etlerim yaralı yaraya tuz basarsın o şekil diş etlerim alev alev yanıyor içteki kesilen dişler sızlıyor tapılan kaplamalar iğne gibi batıyor bir şey yediğimde içine kaçıyor daha da artıyor ağrılar bunu diş etlerimi bile çok kesti sizin çok gitmiştir maddiyat yazık gerçekten bir insana neden bunu yaparlar bir de ben üst dişlerimden memnundum nasıl kafama girdi anlatamam asla aklıma gelmezdi beni paramparça yapacağı çekilen çile gerçekten yaşayan anlar bir de benim 2 çocuğum var o kadar zor ki yaşadığım çektiğim acı gerçekten bu mübarek günde iki yakaları bir araya gelmesin 🙏🏼😔 insanı gerçekten ömür boyu acılarla yaşamaya mahkum ediyorlar çok bilinçli biri olarak düştüm yazık ki yaşı küçük insanlara sizin şükür ki tek üst altüst daha zor bir şeyi ısırarak yiyemiyorum bu yaşta kopararak yiyorum 😔

Özlem

Çok geçmiş olsun ama tekrar tedavi görmeniz lazım diş Eti tedavisi yaparlar sonra kaplamalar değişir ama bu işten anlayan iyi bir doktor olması gerekiyor evet ben maddi olarak çok yıprandım zaten manevi olarak söylememe gerek bile yok aynı şeyleri yaşıyoruz kesinlikle bende her gün beddua ediyorum insanların hayatlarıyla oynuyorlar resmen inşallah seninde düzgün yapılır ve daha rahat edersin.

Aslı

Ben hala ağrılarla yaşıyorum yaptıramadım korkuyorum olmayacak diye iyi bir Dr. Arıyorum insanları sakat bırakıyorlar resmen düzelttirmek daha zor neden sizin şikayetleriniz düzelmedi yaptırınca

Özlem

Aslında eskiye göre çok daha iyiyim ama beni rahatsız eden bir yer var ama yapmıyorlar artık alışırsın daha fazla dokunmayalım kırılma falan olmasın diye ama ben tamamen düzelsin istiyorum tabi başka yere daha göstereceğim ama ağrı varsa sizin mutlaka tedavi olmanız lazım

Aslı

Merhaba ne yaptınız yaptırdınızmı dişlerinizi?

Özlem

Merhaba evet yaptırdım ama tamamen düzeldi diyemem siz ne yaptınız

Aslı

Merhaba sizin kaç adet dişleriniz? Nereye düzeltiyorsunuz izmirdenmisiniz?

Aslı

Bana yorum yapmışsınız o yüzden yazdım size benim 6 üst 6 alt çok şikayetim var okumuşsunuz sizde nasıl şikayetler vardı?

Siz ne yaptırdınız

8 adet benim İstanbul'dayım leventte bir klinikte tekrar yaptırıyorum

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Dental Clinic Tedavi Sonrası Diş Kaybı, İlgisizlik ve Güvenlik Endişesiyle Mağduriyet Yaşadım

22 Ekim 2025 13:01

Dental Clinic Söz Verilen İade Yapılmadı, Müşteri Mağdur Edildi