01 Ağustos 2023 11:49

21.07.2023 tarihinde Denizci Malzemeleri firmasında 40 mm küpeşte fitili (alüminyum çıtası) ve 2 adet emniyetli karabina sipariş verdim. Öncesinde ise WhatsApp'tan ölçü teyitleşmesi yaptık. Sonrası da bir telefon ile 2 adet emniyetli kalmadığını biri düz göndereceklerini bildirdiler. İyi niyetli olarak bilgi verdikleri için kabul ettik. Kargo geldiği zaman, gelen 3 metrelik malzemenin en az yarısı kullanılamaz haldeydi. Kendilerini arayıp böyle bir durum olduğunu bildirdim fotoğraflarını attım. Arka kalan 1,5 metrelik malzemeyi kullanabilirsem eğer iade etmeyeceğimi bu kadarının işimi göreceğini söyledim. Çıtayı tekne üstüne koyduğumda ise çıta ölçüsünün farklı olduğunu fark ettim. Kendilerini aradım durumu anlattım. Onlar da bana kabul etmemem gerektiğini ya da tutanak tutmam gerektiğini söylediler. Ama ben bu resimleri kendilerine gönderdiğimde bana tutanak tutmam gerektiğini söylemediler. Hata benim hatam oldu.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 20:47
Erkut sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:22
Sineklikdeposu.com Ürünlerimi Göndermedi
sineklikdeposucom-urunlerimi-gondermedi-2.pdf
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Özden Ambalaj (İstanbul) Ürünlerimi Göndermedi

05 Nisan 2024 09:20
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
02 Eylül 2023 10:58
Nazlı sonuçtan memnun

16 Temmuz 2024 10:56
"18 temmuzda ücret iadesi yapıldı. Ayrıca firmadan birkaç farklı beyefendi hem eşime, hem bana ulaşıp telafi seçenekleri sundular. Ücret iadesinin yapılması ve sürecin bitmiş olması bizim için yeterli. Nezaketleri için teşekkür ediyoruz."