Yusuf sonuçtan memnun

DemirDöküm Doğal Gazlı Şofben Arızası

22 Temmuz 2024 23:40
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“F1 sorunu uzun zaman düzelmedi servis birkaç defa geldi gitti parça değiştirdi ancak sorun düzelmedi. En son geldiklerinde bir parça değiştirdiler ondan sonra bir daha bu sorunu aylardır yaşamıyorum. Bu sorunu yaşayan kişilere bence bizim servisle iletişime geçmeleri ve hangi parçayı düzeltyldiğini öğrenmelerini öneririm”

DemirDöküm doğal gazlı şofbenim yeni olmasına rağmen suyun sıcaklığını bir türlü ayarlayamıyor. İlk önce ara ara su soğuk geliyordu, şofbende F1 arızası oluştuğunu gördük. Banyodan çıkıp şofbeni açıp kapatınca düzeliyordu. Bunu yapmamızı servis söylemişti. Ancak bu sıklaştı, servis gelip bir parça değiştirdi. 2-3 ay idare etti. Sonra yine bu arıza sıklaştı. Bu sefer servis gelip kartı değiştirdi. Yine sorunumuz devam ediyor. Hatta su bir sıcak bir soğuk akmaya başladı. Değişim talep ettik bir cevap gelmedi. Banyo yapmak işkence haline geldi. Lütfen çözüm bulun

23 Temmuz 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)
Yusuf
Yusuf