Demircan Süt Yoğurtta Gerçi Yoğurt İsmi Kendi Yoğurtla Alakası Yok Orijinalliği Şüpheli Yoğurt

08 Nisan 2024 19:51

Birkaç gün öncesi marketten acelem olarak herhangi bir marka yoğurt aldım. Yaw arkadaş insan sağlığı bu kadar ucuzmu üreten nasıl üretmiş onaylayan gıda mühendisleri nasıl onaylamış anlamıyorum. Hiç mi tatmadınız yoğurtta ne tat var ne de yoğurdu benimseyen bir şey yok, bildiğin kireçli su kıvamına getirip doldurmuş kutuya.

Ben bu 3 harfli marketlerin sattığı yoğurt bundan daha kaliteli burada amacım markayı kötülemek değil o ürüne ben paramı verip de yiyemiyorsam o para helal değil. İnsan parasıyla rezil oluyor mu oluyor yazık.

27 Mayıs 2024 23:37

29 Aralık 2023 23:25