Demir Eğitim Kurumları Manavgat Ters Cevaplar Veriyor

Demir Eğitim Kurumları Manavgat Ters Cevaplar Veriyor
02 Eylül 2024 14:34

Manavgat'ta bulunan Demir Eğitim Kurumları'ndan yakın koruma belgesi almak istedim. Bir soru sordum, 'Belge alınınca iş garantisi var mı, yardımcı oluyor musunuz?' diye. Bana ters cevap veriyor, 'Git başka yerden al belgeyi,' diyor. Esnafa yakışmaz, müşteriye bu tavırlar yakışmıyor. Şikayetçiyim. Burası muz cumhuriyeti değil.

Dmmetehan

Konuşmalar ortada zaten çok fazla şeye gerek yoktur bizler yakın koruma belgesi veriyoruz vıp kişilerin korumasının sağlanması için lakin sizler araştırma yapmadan kısa yoldan ucuza bu tür belgeler ile silah ruhsatı gibi özel güvenlik belgeleri yerine kullanacağınızı zannedip almaya çalışıyorsunuz biz bir eğitim kurumuyuz yakın koruma federasyonuyuz muz cumhuriyeti demişsiniz ya buna istinaden yazıyorum mezuniyetinizi bilmiyorum lakin Türkiye'de hangi üniversiteyi bitirip de diplomasını alıp iş başı yapan bir yer var bana bunu söyleyin sadece hangi öğretmenlik fakültesini bitirip diplomasını aldıktan 2 gün sonra iş başı yapan birisi var hangi üniversite kurum belgeyi diplomayı aldıktan sonra iş garantisi veriyor da bizden aldığınız 6 bin tl lik belge ile biz size iş garantisi verelim bence oturun bir bu durumu düşünün

Seçkin Giyim Mağazada Kaba Davranış Ve İlgisizlikle Karşılaştım!

09 Eylül 21:35
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Demir Eğitim Kurumları Yetkili Üslubu!

14 Eylül 2023 17:52

Kadir Gök Motorlu Araçlar Çok Saygısız Ve İlgisizler