Osman sonuçtan hiç memnun değil

Delle Dekor Kaba Personel Sorumsuz Eleman

02 Nisan 2024 15:47

Müşteri ile iletişimleri yetersiz. Ürünümün kargolanmasını istediğimde 'bugün yetişmez, yarın' yanıtını alıyorum. Muhatap olduğum kişiye tamam diyerek, ertesi gün tekrar arıyorum ve kargo bilgisi talep ediyorum. 'Ürünün gönderildi' yanıtını veriyorlar. Bilgi verilmesi gerektiğini, ancak verilmediğini belirttiğimde 'kargoyu arayıp sor' diyorlar. Kargo bilgisi verilmediğinde nasıl soruşturma yapacağımı sorguluyorum çünkü eksik bilgi ile bu mümkün değil. 37 yaşındayım ve daha önce böyle kötü bir iletişim, bu kadar amatör bir firma ile karşılaşmadım. İletişim kurduğum numara 0507*******87. İlk önce 'Sürat Kargo'yu ara, sor' dediler, sonra tekrar aradığımda bu sefer kargonun MNG olduğunu söylediler.

02 Nisan 2024 16:25

Sorumlu personel bana dönüş yaptı ve 2 gündür göndermediği kargo takip numarası için beni sabırsız müşteri olarak nitelendirdi. Evet ürünün kargo bilgisi gönderildi bu kezde fatura istediğim için bana ekstra %20 ödemem söyleniyor. Ben ödeme yaparken fatura istediğimi belirttim ve buna göre ödeme yaptım WhatsApp yazışmalarım ve dekontlarım duruyor şimdi de fatura alamıyorum.

Osman
Osman
08 Nisan 2024 11:46

Evet faturamız kesilmedi iletişim kurduğumuz personel aradığımız numarayı engelledi başka bir numarayla arayıp ulaştığımızda neden engellediğini sordum ve size canım çok sıkıldı sinir oldum dedi :) çözüm odaklı hiçbir girişim olmadı üstüne üstlük hakaret ve fırça yedik

29 Ağustos 2023 16:16

Gurmenet.com Kargo Ve Müşteri Memnuniyeti İlgisizliği

20 Ocak 2024 22:05

26 Kasım 2024 17:07
Sipariş Sorunu Ve İletişimsizlik
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36