Deepblack Kuaför Kafa Derim Soyuldu

Deepblack Kuaför Kafa Derim Soyuldu
03 Şubat 2024 13:53

A** E*** G**** kuaföre 24 Ocak'ta saçlarımı boyatmaya gittim. Bundan birkaç gün önce uğrayıp istediğim saç rengini ve kendi saçımın durumunu göstererek, olup olmayacağını E*** Bey'e sordum. Kendisi de olabileceğini söyledi. Verdiği randevu saati ve tarihinde kuaföre gittiğimde saçlarımı paketlemeye başladığında istediğimin çok güzel olacağını belirtti; fakat sonuç hayal kırıklığıydı. Saçlarım hem yandı hem de sokağa çıkılamayacak bir renge dönüştü. Şu an saçımda en az beş farklı renk var. Kuaförden resmen ağlayarak çıktım ve kendisine 5.000 TL ödedim. Verdiğim parayı asla helal etmiyorum. Saçlarımın elimde kalmasıyla mı, kafa derimin zarar görmesiyle mi yoksa işe bile ağlayarak gitmek zorunda kalmamla mı üzüleyim bilemiyorum. Biz bu paraları sokaktan toplamıyoruz. Benimle dalga geçer gibi konuşan kendisi ve ekibini görmüş olduk. Benim gibi kimsenin mağdur olmasını istemem. Kendisini bugün arayıp, yaşananları telafi etmesi için en azından güvenebileceğim bir yerde işlem yaptırmak üzere para iadesi talep ettim, ancak mümkün olmadığını ve bir şey yapamayacağını iletti. Gerçekten asla gidilmemesi gereken bir yer olduğunu ve Instagram'da benim gibi olumlu görüşlere inanıp gidilmemesi gerektiğini bu yüzden yazıyorum. Gördüğüm en saygısız ve kötü salon olabilir.

profile profile

03 Şubat 2024 13:53
Alp Eren Güder Kuaför Saçlarım 5 Renk Ve Kafa Derim Soyuldu

31 Ocak 2024 00:05
The Passionis Kuafördeki Hayal Kırıklığı
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 00:17

02 Nisan 16:18