Dayrelax Daikin Servisi Vakumlama Yapmadan Montaj Yapıyor

23 Temmuz 2024 11:48

Daikin güvencesine ve markasına güvenerek Dayrelax klima aldım. Klimayı takan servis, vakumlama işlemi yapmadan klimayı takıp gittiler. Daikin müşteri hizmetlerini aradığımda, hiç ilgilenmeden 'servisi arayın' diyorlar. Zaten servisin yapması gereken bir şeyi yapmadığı için sizi arıyorum ama hiç uğraşmadan 'servisi arayın' diyorlar. Vakumlama yapılmadan klima soğutma ve ısınmayı iyi yapmaz, elektrik daha çok harcar. Biz tüketicilerin bunu söylemesine gerek yok; servisin kendi yapması lazım. Benim klimama yapmadılar. Mağdurum, kaç bin lira para vererek alıyoruz.

23 Temmuz 2024 22:06

Daikin Dayrelax marka klima aldım. Daikin markasına ve servisine güvenerek iki tane klima aldık ama klimalarımız takılırken kesinlikle vakumlama işlemi yapılmadı. Daikin müşteri hizmetlerini aradığımda beni servise yönlendirdiler. Servis vakum yaptık diyor, ben ısrarla yapmadıklarını söylesem de kabul etmiyorlar. Montaj yapılırken vakum aleti bile yoktu. Vakumsuz klimaya ne kadar zarar verdiğini yeni öğrendim. Daha klimam 3 gün önce takıldı. Klima dış ünitesinin değişimini ve vakumlu bir şekilde takılmasını talep ediyorum. Vakumsuz bir klimamın ısıtma, soğutma ve enerji tasarrufu yapamadığını da öğrenmiş olduk. Lütfen servisinizin hatasını düzeltin.

23 Temmuz 2024 22:06

Daikin dayrelax marka klima aldım Daikin markasına ve servisine güvenerekten iki tane klima aldık ama klimalarımız takılırken kesinlikle vakumlama işlemi yapılmadı Daikin müşteri hizmetlerini aradığımda beni servise yönlendirdiler servis vakum yaptık diyor ben ısrarla yapmadıklarını söylesem de kabul etmiyorlar montaj yapılırken vakum aleti bile yoktu vakumsuz klimaya ne kadar zarar verdiğini yeni öğrendim daha klimam 3 gün önce takıldı klima dış ünitesinin değişimini ve vakumlu bir şekilde takılmasını talep ediyorum vakumsuz bir klimamın ısıtma soğutma ve enerji tasarrufu yapamadıgınıda öğrenmiş olduk lütfen servisinizin hatasını düzeltin

20 Ocak 12:24 (Şikayetten 6 ay sonra)

Müşterimiz ile görüşülmüş olup. Şikayetin kapandığı bilgisi kendisinden alınmıştır.

Daikin Servis Vakum Yapmadan Montaj Yapıyor

Murat
24 Temmuz 2024 15:43
Daikin Servis Vakum Yapmadan Montaj Yapıyor
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
14 Ağustos 2024 16:41