Ziraat Hukuk Adı Altında Dava / İcra SMS Dolandırıcılığı

Ziraat Hukuk Adı Altında Dava / İcra SMS Dolandırıcılığı
25 Aralık 2024 20:33

25/12/2024. 13:16 tarihinde 0505 218 95 62 numara tarafından, tarafıma şu şekilde bir mesaj iletilmiştir. Sn. Davalı evraklarınız tahkim merkezimize ulaşmıştır mağdur olmamak için arayınız. Ziraat hukuk 02162060781.

Bu site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kaldım. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bu kuruma en kısa sürede bu asılsız mesajları nedeniyle gerekli cezanın verilmesi gerekmektedir.

Eğer ki ödemelerimde, kartlarımda ya da bana ait herhangi bir hesapta işlem yapılırsa bilgim dışıdır. Bu konu ile ilgili yapılan herhangi bir işlemi kabul etmemekle beraber; yapılan işlemler onayım alınmadan, rızam olmadan, bilgim dışında gerçekleştirilmiştir.

Yorumlar (9)

Serpil
Serpil

Aynı mesaj bana da geldi. Adıma yapılacak olan hiçbir kredi vb. Şeyleri kabul etmiyorum.

Ökkeş
Ökkeş

Aynı mesaj bana da geldi

Durmuş
Durmuş

Aynı mesaj banada geldi aradım e devletten baktım dedim kadın telefonu yüzüme kapattı. Sonra geri aradım şikayet edelim İstanbul barosu na

Harun

Aynı mesaj bana da geldi

ziraat-hukuk-adi-altinda-dava-icra-sms-dolandiriciligi-1.jpg
Rufai
Rufai

Aynı mesaj biraz önce banada geldi bundan önce başka hukuk bürosu adına geliyordu anlamsız sitelere yanlışılıkla üye olunuyor sonra bunlar size tehdit mesajları atıyor asılsızdır engelleyin kurtulun kafanızı takmayın e devletten bakın hiçbir dosya yoktur böyle bir şey olsa emin olun e devlette görürsünüz.

Sümeyra
Sümeyra

Aynı mesaj bugün bana da geldi bu ne saçmalıktır

Sadık
Sadık

Bugün banada geldi. Yani şu mesajı herkese atmışlar, belli ki d0landırıcı bunlar, neden bir önlem alınmaz

26 Aralık 2024 21:25

27 Aralık 2024 20:39