DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Deprem Sonrası Eksik Tazminat Ve Yüksek Tadilat Fiyatları

Saadet
22 Ocak 2024 12:12

Gaziantep'te 06.02.23 depreminde evim hasar aldı. Eve gelen ekspertizden sonra 33 bin küsur para yatırıldı. Bu para patlayan parkemin, fayanslarımın ve çatlaklarla olan duvarlarımın tadilatını yaptırmama yetmediğini için itiraz ediyorum. Tadilat için şu an bizde 135 bin civarında para isteniyor. Dış cephe de oluşan hasarlar içinde 60 bin tl istiyorlar. Ben ev alırken poliçemi yaptırdım. Hakkım olanı istiyorum.

01 Mart 2024 21:43

6 Şubat depremin de Gaziantep'te evim hasar aldı aylar önce 140 bin TL olan hasar odemesine, 39bintl para ödendi. Güncel fiyat artışlarından dolayı ödenen parayla tadilat yaptıramıyoruz bununla ilgili şikayet ediyorum 2023 Eylül ayında aldığımız evimizin Mapfre Sigorta a. S ve GNC sigorta aracılık hizm ltd. Şirketi tarafından poliçemizi yaptırmıştık ve şikayet ediyorum DASK genel müdürlüğüne şikayet ediyorum mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz

Ek

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Taha

Matematikci
02 Aralık 2023 07:50

Uğurhan
20 Aralık 2023 15:31
DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Neden Evimde Eksper İncelemesi Yapılmadığını Anlamış Değilim!