16 Ağustos 2024 21:12

Migros'tan Dardanel sardalya konserve balık aldık. Tadı da güzeldi, telefonla uğraşıyordum, bakmadım ve yedikten sonra dibinde bir sürü kurt vardı. Bu nasıl bir hijyensizlik, nasıl bir sorumsuzluk? Böyle bir markaya hiç yakıştıramadım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Yazıklar olsun. Son kullanım tarihi 2026, şu an 2024 Ağustos ayındayız. Diyecek başka bir şeyim yok size.

Okan

Yorumu düzenleyemedim üçüncü bir ek daha yapayım; ben daha önce bu kadar kart sardalya görmedim, kesilmiş hali bile çok büyüktü, katıl balina-köpek balığı falan koymuş olmayasınız konservenin içine?

Okan

Yanlışlıkla yediğim kurtların tadı çok değişikti hem kıtır kıtır hem de çok yumuşak, kılçık zannettim. Kurtlar bile bayattı bu arada o derece bozmuş bu marka. 2026 tarihi, 2 yıl var daha bozulmasına, kurtlar bile nasıl bayat hale gelip bu kadar kokabiliyor?

Okan

Ben de ilk defa sardalyayı denemek için almıştım 1 ay önce çok kötü kokulu aynı fotoğraftaki kurttan ben de yedim yanlışlıkla yarısında iade ettim. Dardanel tekel olmuş iyice.

11 Kasım 2024 17:19