Berna
02 Aralık 2024 00:24

İçeriği nispeten daha temiz şampuan kullanmaya özen gösteririm ve genelde almadan içerik incelemesi yaparım. Hep kullandığım şampuanı markette bulamayınca nasıl olsa bebek şampuanı ne kadar kötü olabilir ki diyerek Dalin şampuan aldım. 700 ml ürün bitmeye takın saç derimde kaşıntı, yara ve kanama ortaya çıktı. Peçeteyi saç derime bastırdığımda peçete kanlanacak kadar bir kanamadan bahsediyorum. Bu ürün üstelik bebek ve çocuklar için pazarlanan bir ürünken nasıl böyle bir şey olabilir. Daha önce de hakkında yazılmış şikayetleri okudum ve şok geçirdim. Bol bol reklam yapacağınıza ürün içeriklerini gerçekten bebek ve çocuklara uygun yapmak için bütçe ayırsanız bu kadar insan mağdur olmaz.

30 Aralık 2024 15:40 (Şikayetten 28 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

3 yaşındaki kızıma başka bir marka kullanıyordum. Daha sonra bir bebeğim olduğu için Dalin daha iyi olur dedik aldık ama hem bebeğimin cildini kupkuru yapıyor hem de kızımın çıkan saçlarını dokuyor neden böyle hassas varlıkların kullandığı şampuanı özensiz ve zararlı bir hale getirdiniz ki. Kime güveneceğiz artık

Metin
23 Kasım 2023 01:25