Davut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Ve Adaptör Sorunları

12 Aralık 2023 11:56

Evimde kullanmak amacıyla Daikin NDJ kombi aldım. Ayrıca, kombiye taktırmak için ayrıca bir adaptör satın aldım ancak adaptörün bağlantı sorunları bir türlü bitmedi. Bağlantı sağlıyor, ancak bir süre sonra kopuyor ve bir daha bağlanmıyor. Daikin servisini aradım, fakat ürün ile ilgili eğitimleri eksik olduğu için adaptörün ne işe yaradığını anlatmakla işe başlıyorum. İki yıldır aramadığım servis kalmadı. Müşteri hizmetleri, çözüm bulmak yerine servisimizi yönlendirelim diyorlar, ama servis bu cihazı bilmiyor. 30-40 dolarlık Çin malı almadığıma pişmanım. Adaptör ve oda termostatına üç katı fiyat ödedim. Cihazı araştırdığımda, bu sorunların kronik olduğunu öğrendim, ama çözüm yolu bulan yok. Daikin aldığıma pişman oldum. Daikin global e-posta gönderdim, ama yerel servisle görüşün dediler. Nasıl bir firma anlamadım, sorunları daima bir alt departmana atıyorlar. Kombi kazan arızalarını yazmıyorum bile, ona alıştık artık durmadan reset atıyoruz.

12 Aralık 2023 12:14 (Şikayetten 18 dakika sonra)

30 Aralık 2023 20:05

Evet aradılar, arayan arkadaşa tekrar kendi ürünlerinin ne işe yaradığını anlattım. Döneceklerini ilettiler. Ancak ne ilgilenen ne de dönüş yapan var. Ben bu ürünü sizden aldım ya bir çözüm bulun ya da söyleyin biz ürünün arkasında değiliz diye bizde çöpe atalım. Böylesini bir marka maalesef ülkemizdeki operasyon ekibi ile rezil oluyor.

06 Ocak 2024 00:49

Halen sorun çözülmedi

14 Şubat 2024 02:27

Daikin sorunlara sahip çıkmıyor. Çözemeyince suskunlaştılar. Ama ben bu sorunu globale kadar taşıyacağım. Müşteriyi ve sorununu görmezlikten gelemezsiniz. Ben buraya ara ara yazarak Daikin Türkiye'nin yıllarca müşterisine ne çektirdiğini insanlara göstereceğim.

21 Eylül 2024 02:08

Çok uzun zaman geçti. Halen ilgilenen ve arayan yok. Sorumsuz bir şirket.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Kronik Arıza, Bitmeyen Eziyet

Ahmet
12 Nisan 2024 20:24
Daikin Kombi Kronik Arıza, Bitmeyen Eziyet
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Daikin 6 Ayda Bozulan Kombi Ve Servis Çilesi

Senem
14 Şubat 10:31
Daikin Kombi Ve Servis Hayal Kırıklığı
Daikin Kombi Ve Servis Hayal Kırıklığı

Daikin Kombi Değişim Ürünü 1 Aydır Teslim Edilmiyor, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Serkan
22 Temmuz 17:20