Necip sonuçtan çok memnun

Daikin Klima İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

14 Aralık 2024 22:25

Daikin pişmanlıktır! Daikin al, kalitedir dediler. Beni pişman ettiler. 17 Temmuz'da aldığım klimanın bir gün hayrını göremedim. Ses problemi sebebiyle komşularımın kapıma gelmesin diye akşam 10'dan sonra hep kapatmak zorunda kaldım. Servisi aradım, 2 hafta sonra geldi. Söktü, topladı, ses sadece 2 gün kesildi, sonra yine devam etti. Aradan zaman geçti, yine servisi aradım, 3 hafta sonra geldi. Çok şükür. Gelen servis, kompresörü bozuk, dış ünitenin değişmesi lazım dedi. Raporunu tutup ilgili yere göndermiş. Fakat aradan 1 ay geçti, hâlâ bir gelişme yok. Ne diyeyim, yazıklar olsun.

10 Mart 2025 12:10

Daikin siesta sensira modeli klima aldım. Daha önceden ses problemi yaşadım ve sağ olsunlar Şikayetvar üzerinden derdimi anlatınca sorunum çözüldü. Şimdi de klimanın ısıtmama durumuyla ilgili sorunu yaşıyorum. Klimayı 30 dereceye ayarlayıp fanı en yüksek devire getirdim ve karşısında yarım saat bekledim. Ne ısıtma var ne de üflemesi. İlk önce ikamet ettiğim ilçenin tek yetkili servisi olan vatandaşı cep numarasından 2 kere aradım ama açmadı geri dönüşte olmadı. Sonrasında Müşteri hizmetlerini 19 Şubat 2025 tarihinde arayıp durumu anlattım ve servis kaydı oluşturdum. Bugün ise 10 Mart 2025. Aradan 20 gün geçmiş ne arayan var ne soran. Böyle güzel bir markanın böyle berbat bir servise sahip olması çok vahim bir durum. Sonuç olarak bu marka bana ikinci pişmanlığımı yaşattı. Siz siz olun benim gibi kendi paranızla rezil olmayın. Başka markalara yönelin.

Ek
16 Aralık 2024 08:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Ocak 2025 20:45

Sorunum geç de olsa çözüldü. Daikin markası kendine yakışanı yaparak arızalı olan parçayı değiştirdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Lakin Daikin markasının Servis ağını genişletip problemleri kendi servis ve müşteri hizmetleri dairesinde çözmesi gerekiyor. Ben sikayetvar.com a ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız:)

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
12 Şubat 2025 16:20
"Leyla hanım ilgilendi teşekkür ederiz yardımcı oldu memnunum."

Bayram
08 Haziran 2024 15:24
Daikin Klima İle Sürekli Yaşadığım Sorunlar Ve Servis Çilesi
Daikin Klima İle Sürekli Yaşadığım Sorunlar Ve Servis Çilesi

Selim
28 Temmuz 2024 08:51
Daikin Pişmanlıktır. Söylenen Her Şeyin Tersi Çıktı
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klimada Bitmeyen Arıza Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

30 Haziran 2025 14:53