Cansu sonuçtan memnun

Daikin Ada Teknik Sakarya

31 Ekim 2023 14:00

Ağustos ayında sipariş ettiğim klima için montaja gelen ada teknik Sakarya servisi dış ünitedeki on panel arızasını fark etti. İlgili yedek parçanın max 1 hafta içinde kendilerine ulaşıp tekrardan montaj için geleceklerini ilettiler. 2 hafta boyunca aramadılar.

Daha sonra ben aradığımda da yedek parçanın ellerine ulaştığını ve şu tarihte size geleceğiz dediler, fakat gelmediler ve daha sonrada hiçbir şekilde iletişime geçmediler. Bunun akabinde bir cumartesi günü saat akşam 8 civarlarında şu an gelebiliriz diye konuşmaya başladılar fakat evde olmadığımızı ve haftalardır onları beklediğimizi ilettim ve ertesi günü evde olacağımızı ve gelebileceklerini söyledim, tamam deyip yine gelmediler.

En son bugün aradığımda da bizim servisle iletişime geçmediğimizi ve bizim aramamız gerektiğini ilettiler. Bu kadar sorumsuzluk, bu kadar lakayıtlık daha da ötesi Daikin gibi bir firmaya ait böyle bir yetkili servis sorumlusu olmaz. Konuştuğum kişinin ismi de m**** s***** beydi.

31 Ekim 2023 14:56 (Şikayetten 56 dakika sonra)

02 Kasım 2023 08:09

2 ay boyunca beklediğimiz servis sorumluları, bu sitede paylaştığım şikayet sonrası 1 gün içinde gelip hasarlı parçanın değişimini tamamladılar. Umut ediyorum ki bu şikayet ve benzerleri hakkında marka ve kurumun içinde olan ilgili çalışanlar, alacakları aksiyonları süreklilik kapsamında ve sadece müşteri memnuniyeti üzerine kurulu gerçekleştirmeye devam edeceklerdir.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
05 Ağustos 2024 17:21
Daikin Klima Kurulumunda Yaşanan Sorun Ve İlgisizlik
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Numan
28 Haziran 2024 16:11
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 23:15
"Leyla hanim ve Ege bolge müdürlüğünün ilgisi ile sorunum hemen çözüldü"

Daikin 15 Gündür Montaja Gelmeyen Ada Teknik

Soner