Duster Prestij Plus Araçta Çözülemeyen Kronik Teyp Arızası

Yasin
27 Aralık 2024 11:53

Aralık 2022 ayında aldığım Duster prestij Plus aracımın teybi 6 ay sonra saati aracı bıraktığım en son saatte kalmaya başladı.
Aralık 2023 te akbak Dacia serviste hem bakımını yapılması hem de aracımın arızasını onarılması için servise bıraktım.
Güncelleme yaptıklarını arızanın onarıldığını söylediler.
Ertesi gün aynı arıza devam etti. Birkaç gün sonra akbak'a tekrar uğradım. Arızanın devam ettiğini söyledim
oradaki formen arkadaş aracın 3-4 gün arasında kendilerinde kalması gerektiğini söyledi.
Bende bu seneki bakımda tekrar arızayı söyledim aracın 3 gün kendilerinde kalması gerektiğini söylediler.
Araç içi kameradan aracın yalnızca bakımının yapıldığı teyp ile ilgili hiçbir işlemin yapılmadığı açıkça görülüyor.
Bakım sonrası aracı teslim almaya gittiğimde oradaki formen arkadaş ve Yasin isimli usta arızanın devam ettiğini kendileri gördüler.
Aracımı tekrar istediler aracımın yine 3 gün akbak'ta kalmasına rağmen arızamı çözmediler.
Ve bunun kronik olduğunu söyleyip başından savdılar.

27 Aralık 2024 12:10 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

2022 Dacia Duster 1.3 Tce Şanzıman Ve Aks Sorunu

16 Nisan 2024 12:59
Mert sonuçtan çok memnun

Mert
01 Ocak 2024 20:35
"Yasin beye ilgisinden dolayı teşekkürler"

Dacia Duster'da Tekrarlayan Turbo Arızası Keyfimi Kaçırdı

Ömer