Adana Servisinde İlgisizlik ve Zaman Kaybı

Onur
03 Ekim 2024 21:41

İyi günler, 03.10.2024 08.15'te Adana Isotlar servisinde randevum vardı. Sabah saatlerinde servise geldim, giriş işlemlerini yaptırdım. Servis danışmanı E***** A***'ya aracımın ticari olduğunu, yattığı her gün 5 bin TL zarara uğradığını ve hızlı bir şekilde bakılmasını istediğimi söyledim. Kendisi ilgileneceklerini, isterseniz servis müdürümüzle görüşün dedi. Müdürün yanına gittim ve aynı durumu ona da ilettim. Bana 'Size ben saat söyleyemem, aracınızı götürün o zaman' şeklinde hitap etti. Bu servise 13.07.2024 tarihinde 41.825 TL tutarında tamir yaptırdım ve bugün tekrar başka bir sorun için geldim, aldığım cümleler bu şekildeydi. 08.15'te servise geldim ve benden sonra gelen araçları tamir bölümüne aldılar, benim aracımı almadılar. Sürekli E***** ve M**** Bey'e aracımı tamire almaları için ısrar ettim ve sonucunda aracımı tamire aldılar. Saat 16.30'a kadar sözde arızayı bulmaya çalıştılar. Aracı orada bekletme şansım olmadığını en başta kendilerine de söyledim, aracım 1 günde 5 bin TL kazanıyor. Bizler parayı kolay kazanmıyoruz, size de bedava iş yaptırmıyoruz. 2 ay önce o servise 41.828 TL verdim ve aldığım sonuç bugün belli oldu. Yeni çıkan Renault Kangoo Van almayı düşünüyordum ama artık aklımın ucundan bile geçmiyor, böyle ilgisiz ve işini düzgün yapmayan bir firma olduğu sürece.

Diğer konu ise E***** Bey ve M**** Bey'i geçtim, sahada çalışan tüm personel iş yapmıyor, orada saat dolduruyor. Resmen öğlen arası benim bildiğim 12:00'de başlar ama Adana Isotlar'da 11:50'de 4-5 personel toplanıp kapıda sigara keyfi yapıyor, tabi 1 günde aracı teslim edemezler. Görüntüsü mevcuttur, buraya yükleyeceğim.

04 Ekim 2024 13:42 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Tarik sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Dokker AdBlue Şamandıra Arızası Ve Yüksek Onarım Maliyeti

Dacia Dokker Radyo Kodu Sorunu
Aytekin sonuçtan çok memnun

Aytekin
02 Mayıs 2025 18:24
"Müşteri temsilcisine teşekkür ederim çok kibar beyefendi, şu an da yeni ürün elime geçmedi ama yetkili servis talep oluşturdu. Bir hafta içinde yenisi gelecek. İlgi ve alaka için teşekkür ederim. Sonucu tekrar yazarım"
Tüm Dokker Şikayetlerini Gör