Sinan sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 16:35

05.02.2024 tarihinde Antalya Özdilek mağazasından Instax Mini 12 marka fotoğraf makinesi aldım. Çekim kalitesi çok kötü olduğu için 2 gün sonra iade etmek istedim. Çalışan personelin iade kabul edilmediği bilgisini aldım. Ozdilek mağazası danışma bölümüne şikayetimi bildirdim. Sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Oradan da bir sonuç alamazsam sosyal media da çektiğim videoları paylaşacağım ve son olarak da şirket avukatıma danışacağım.

07 Şubat 2024 17:14 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

07 Şubat 2024 17:22

Kısa süre içinde, sizden olumlu haber gelmesini temenni ediyorum. Aksi takdirde tüm yasal ve sosyal media platformlarında yaşadığım olayı görüntülü olarak paylaşacağım. Normalde internette daha ucuz olmasına rağmen marka isminize güvenerek sizi tercih etmiştik. Böylesi bir durum ile ilk kez karşılaştım. Ve hakkımı sonuna kadar arayacağım.

07 Şubat 2024 17:37
Aman Bu Mağazaya Dikkat ( D&R)

Başka mağazanızda aynı olay yaşanmış ve ürün iade alınmış. Antalya da neden alınmıyor.

07 Şubat 2024 19:44

Sayın Sinan U., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

İbrahim
İbrahim
Şikayeti Çözüldü

Kesinlikle müşterileri mağdur ediyorlar bende yaşadım ve garantili ürün olmasına rağmen ne değişim ne de iade sunmadılar bende hukuki süreci başlattım vakit kaybı

Mukaddes
06 Şubat 2024 22:18