Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Fren Diskleri Sorunu ve Çözüm Talebi

Özgür
07 Ekim 2024 15:13

Garanti kapsamında olan Sıfır km olarak 2023 Eylül ayında aldığım Cupra Formentor aracımı fren disklerimde ki sorunların giderilmesi ve ilk bakımının yapılması amacıyla mbu Gaziemir Cupra yetkili servisine götürdüm. Yapılan incelemede fren disklerinde belirgin bir deformasyon ve fren sırasında direksiyonda titreme test sürüşü sırasında tespit edilmesine ve ölçüm ile desteklenmesine rağmen, Doğuş Otomotiv tarafından garanti kapsamında disklerin değiştirilmediği bilgisi tarafıma bildirildi.

Aracımın güvenliği açısından fren sisteminin sorunsuz çalışması ve sürüş kalitesi olarak direksiyonda ki titremenin giderilmesi büyük önem arz etmektedir. Disklerin aşınması ve direksiyonun sürüş esnasında titremesi sürüş güvenliğini doğrudan etkileyen kritik bir durumdur ve bu parçaların garanti kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.

Mevcut durumda, garanti kapsamında yapılması gereken değişimin yapılmasını ve tarafıma gerekli bilgilendirmenin sağlanmasını talep ediyorum. Gerektiğinde tüketici haklarımı korumak adına yasal yollara başvurma hakkımı saklı tutmaktayım.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Özgür D*****

profile profile profile

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Cupra Leon'da Kronik Arızalar Ve Haksız Red Kararı

Enes
22 Ağustos 2025 21:03
garanti-kapsami-disinda-birakilan-cupra-leonda-kronik-arizalar-ve-haksiz-red-karari-3.jpg
garanti-kapsami-disinda-birakilan-cupra-leonda-kronik-arizalar-ve-haksiz-red-karari-2.jpg
Ali sonuçtan memnun değil

Cupra Formentor Servis Deneyiminde Hayal Kırıklığı

09 Mart 2025 11:43

Gökhan
19 Ocak 2024 18:18
Cupra Formentor Deri Çatlakları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 21:43

Cupra Formentor Kronik Yazılım Ve Kilometre Hatası Mağduriyeti