Esra sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Avek Tekstilkent Ayıplı Araç Satışı

Cupra Avek Tekstilkent Ayıplı Araç Satışı
27 Ağustos 2024 21:03

İstanbul Tekstilkent / Avek Bayisinden 24.08.2024 cumartesi günü sıfır Cupra Formentor araç aldım. Araç aynı gün birkaç saat sonra akşam ''keyless sistemi hatası'' verdi. Pazartesi günü hemen aracı servise götürdüm ve 2 gündür aracın sorununu araştırdıklarını söylüyorlar. Aracın kaç gün serviste kalacağı ve sorunun ne zaman, nasıl çözüleceği de muamma.
2.300.000,00 TL para verip Sıfır araç alıp, bir de birkaç saat içinde aracın hatalı (ayıplı mal) olması ancak Doğuş grubunun ayıbıdır.
Avek bayisi ayıplı araç satmakta meğer 1 numaraymış, Doğuş deseniz zaten burnundan kıl aldırmaz.

Yaşadığım bu mağduriyetle ilgili Türkiye ve İspanya dahil her platformdan ve mağduriyetim giderilmezse yasal yollardan da hakkımı arayacağım.
Cupra marka almayı düşünen varsa, bu şikayetim onlara ibret olsun.

profile profile

Şükrü
Şükrü

Esra hanım selamlar, geçmiş olsun sonuç ne oldu acaba? Bizde aldık formentor ama benzer arızalar vermeye başladı.

Esra

Merhaba, araç 1 hafta serviste kaldı arıza tespiti için. (Denek oldu aracım) Bu tespit sonucunda bagaj tarafındaki sensörün çalışmadığı görülmüş ve değiştirildi. Bu değişimden sonra şükür bir sorun çıkmadı ama her ufak bir uyarıda sinirlerim bozuluyor yine mi bir şey çıkacak acaba diye. Yeni arabanın heyecanı ile insan mutlu olmalı ama benim ciddi psikolojim bozuldu.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Kronik Sorun Ve Çözüm Eksikliği

Ümit
18 Aralık 2024 21:33
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araç Tesliminden Sonra Bitmeyen Arızalar Ve Çözümsüzlük Mağduriyetim

Tuncay
19 Ekim 2025 15:56
Özer sonuçtan hiç memnun değil

Özer
12 Aralık 2024 04:10