Adana Bağ Evi Düğün Salonu Şikayet Adana Çukurova Belediyesi

07 Mayıs 2023 23:44

Adana yüzüncüyıl Mahallesi dinozor Parkı içinde açık havada her gün yüksek seste çalgılı müzik çığlık çığlığa eğlence organize ediliyor. Etrafında binlerce hane olan bir yerin akşam dan sabaha bu kadar gürültü yapmasına nasıl izin veriliyor anlam veremiyorum. Belediyeyi üç kez aradım zabıta gitmedi ses kısılmadı kontrol edilmedi. Online şikayette bulundum dönüş yok. Evimizde huzurlu bir günümüz kalmadı. Şehir in ortasında böyle kötü bir durum bizi yıldırdı. Silah sesleri bile duyuyoruz artık. Müzik sesi sürekli artıyor.

08 Mayıs 2023 08:52 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Talebinizi ilgili müdürlüğe iletiyoruz. Sağlıklı Günler Dileriz

19 Mayıs 2023 20:34

Hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Şikayet başvurumuzu dönüş olmadı belediyeden. Zabıta ekibimiz yok oraya gidemeyiz diyor. Sabah ayrı akşam ayrı düğün ses sonuna kadar açık. Nasıl bunlara ruhsat veriyorsunuz şehrin göbeğinde evlerin dibinde açık havada bu gürültüye nasıl müsaade ediyorsunuz? Ceza yazsanız da fayda etmez bu insanlar bizlerin hayatının huzurunu çalıp günde iki düğünle binlerce para kazanıp sefa sürüyor.

07 Haziran 2023 12:17
07 Haziran 2023 12:50

O tarihte düğün olmaması diğer günler olmadığı anlamını taşımamaktadır. Düğün olan günler açık alanda canlı müzikli organizasyon yapılmaktadır. Müziğin sesi mahalle sakinlerinin evlerinde huzurla oturmalarına engel teşkil etmekte ve gürültü kirliliği oluşturmaktadır. Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri denetlenmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2023 13:00

Ayrıca kayıtlarıma baktığımda 26.05.2023 de yüksek seste müzik nedeni ile telefon ile zabıtaya şikayette bulunduğumu belirtmek isterim. Zabıtadan aynı iş yeri için farklı şikayetler aldıkları bilgisini de aldım ve ekip yönlendirecek lerini belirttiler. Ekip ulaşmamış olacak ki o tarih ile ilgili bir bildirim vermediniz

21 Haziran 2023 14:11
02 Temmuz 2023 20:13

Para cezasının karşı taraf için hiçbir hükmü yok. Bu bir suç ve sürekli işleniyor. Bugün 2 Temmuz 2023Pazar. Son ses müzikli düğün 19.45 de başladı. Bu sıcakta evimizin kapılarını camlarını mı kapatalım? Ki kapatsak da fayda etmez. Bu iş yerinin ya kapatılması ya da düğün organizasyonunun yasaklanması gerek. Bir düğünden minimum 30.000 TL alan bir yer için ufak bir ceza bir işe yaramıyor

28 Temmuz 2023 20:50

28.07.2023 20.47 Cuma düğün eğlencesi yapılıyor. Yüksek seste müzik çığlıklar zılgıtlar devam ediyor. Bu iş yeri ruhsata aykırı çalışmaya devam ediyor. CİMER den belediye ve bakanlık tarafından işletmenin uyarıldığı bilgisi verilmesine rağmen. Neden? Neden yasaklanmıyor bu organizasyonları? Neden?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Adana’da Yaşlı Vatandaşların Su Açma İşlemi İçin Şehirlerarası Yolculuk Zorunluluğu

24 Şubat 20:37
adanada-yasli-vatandaslarin-su-acma-islemi-icin-sehirlerarasi-yolculuk-zorunlulugu-1.jpg