Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Transfer Sorunu Ve Mağduriyet

Transfer Sorunu Ve Mağduriyet
10 Kasım 2024 14:49

crypt.com. Fiat cüzdanımdan DeFi Wallet cüzdanıma 5000 TL transfer yaptım, meme coin alıp saklamak için. Fakat ne coin alabildim ne de parayı iade alabildim. Yetkililer de 1 haftadır yönlendirme yapıyor ancak sorunumu çözmüyor, mağdur ediyorlar. Çözüm istiyorum.

15 Kasım 2024 12:57

Cryp.com çözüm sunmuyor 15gundur yönlendirme yapıyorlar sadece simdi mail attılar oda 15gun sonrası için hiç memnun kalmadım beni kendileri yönlendirmelerine rağmen ne siteme girebildim ne paramı görebildim ne iade alabildim sadece bekletiyorlar okadqr

29 Kasım 2024 13:53

Merhaba kolay gelsin crypto.com uygulamasından şikayetçiyim hâlâ iademi yapmadılar kaç defadır yazmama rağmen sürekli incelendiğini söyleyip duruyorlar maddi olarak kayıp yaşadım sadece inceleme de diyorlar neredeyse 1ay olacak gereken her şeyi atmama rağmen

Tugay

Ben de böyle mağdur edildim, neye uğradığımı şaşırdım; hem maddi hem manevi olarak yıkılmıştım, ailemin yüzüne bakacak halim kalmamıştı, çaresizlik içinde çırpınırken telgraf üzerinden @brokeriade ile iletişime geçtim, yaşadığım durumu tüm açıklığıyla paylaştım, sağ olsunlar ilgilendiler ve süreci adım adım takip ederek nihayetinde çok şükür bakiyemi geri alabildim; mağdurlar grup'da salih bey tanıttı bize 18 kişi vardı grupta onlarda bende aldık iadeyi gerçekten insanın başına gelince anlıyor nasıl bir yıkım olduğunu, lütfen siz de sevdiklerinizi uyarın, böyle şeylerden uzak dursunlar, sonu gerçekten çok ağır oluyor.

Hülya

Mehmet bey defi wallet uygulamasıyla ben de mağdur edildim. Su an ana paramı bile alamıyorum. Siz alabildiniz mi

07 Eylül 2023 12:31

14 Mayıs 2024 10:03