06 Temmuz 2023 12:15

Dünyaca meşhur 'çığlık' filminin 2024 yılında tekrar çekileceğini film prodüksiyon ekibinin maske olarak benim Crocs terliklerimi almak istemeleri sonrası öğrendim. Fiyatta anlaşırsak görmeyen kalmayacak bu muhteşem terlikleri.

Öyle bir terlik düşünün ki, yazın havuzda, denizde, günlük hayatta kullanılacak ama güneş görmemesi gerekiyor! Satın alırken de bunu ufacık kartlara yazıp ürün üzerine asıyorlar. Markanızın arkasında duracak mısınız?

07 Temmuz 2023 11:22 (Şikayetten 23 saat sonra)
Serkan
Serkan
10 Temmuz 2023 13:42

Sayın müşteri temsilcim, Lütfen hakkıyla beni temsil eder misiniz? Kalitesiz markalardan ne farkınız kalıyor bu durumda? Kendi mağazanızdan veya online sitenizden satılan terlikler ile farklı satış kanallarından satılan terlikleriniz aynı kaliteye sahip değil midir? Farklı kalite skalanız mı var acaba? Sizin mağazanızdan alsaydım terliklerim böyle çığlık atmayacak mıydı? Mağazanızdan satılan terlikler Crocs da diğer yerlerde satılan terlikler Croks marka falan mıydı da ben fark edemedim? Terlik sizin, marka sizin... Bunun gibi sorunların arkasında durması gereken de sizsiniz. Yahu aynı yerde, aynı saklama koşullarında bulunan aynı Crocs terliklerden benimki böyle olurken eşimin terliğinde hiçbir sıkıntı yok. Bu üretim hatası değil de nedir, başka açıklaması var mıdır? Çok rica ediyorum, bana tatmin edici bir cevap verin, size hediye olarak güneşten etkilenmeyecek, 5 yıl garantili terlik göndereyim, güle güle kullanın. Bir şey olursa da yenisini göndereceğime söz veriyorum. 100 TL'ye terlik varken, kalitesine, ergonomisine, markasına güvendiğimiz terliğe 1000 TL para veriyoruz, düştüğümüz duruma bakın. Yetkili kişinin benim ile acilen iletişime geçmesini rica ediyorum.

23 Eylül 2024 15:28
Crocs Terlik & Ayakkabı Crocs Markası Mağdur Ediyor

08 Temmuz 2024 16:00

17 Temmuz 2024 14:15
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 17:59
Alara sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 09:29