Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 18:36

Hem saygısızca davrandılar hem de tam bir fiyasko yaşattılar. Talep ettiğim şeyi anlattım fakat alakasız bir saç kesimi uyguladılar. Resmen saçımı kırptılar ve dalga geçiyorlar. Aldıkları parayı asla helal etmiyorum. Ben hayatımda bu kadar kötü muamele görmedim. Hizmet nedir, uzaklar. Bir eğilim, bir tavır, saçma sapan hareketler. O*** adlı çalışandan şikayetçiyim.

30 Ağustos 2024 19:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Neslihan Hanım, gösterdiğiniz görsellere dayanarak kesime devam edildi. Gözünüz alışmamış olabilir. Uzun zamandır saç kestirmiyorsunuz çok normal. Gözünüzün alışamadığı bir durumda tekrar müdahale edilebilir. Yapılan birçok işlemlerimizin 14gün garanti süresi vardır.

Neslihan
Neslihan
30 Ağustos 2024 19:48

Şu görselle yaptığınızın ne alakası var göz alışması ile ne alakası var? Hala neyi kabul etmiyorsunuz? Kafanıza göre insanları kırpıyorsunuz başka söze gerek yok

30 Ağustos 2024 20:25

Biz bir şeyi kabul etmiyor çerçevesinde değiliz. Bir hatamız varsa tabii ki telafi etmek isteriz. Siz bu tavrınızla olumsuz yaklaşıyorsunuz. Bu şekilde ilerlersek zaten anlaşamayız. Önce üslup lütfen!

Hale sonuçtan hiç memnun değil

Kurtköy Bayan Kuaför Özensiz Hizmet

Saç Kesiminde İstediğim Model Yapılmadı Ve Memnuniyetsizlik Yaşadım

20 Temmuz 2025 16:19

The Hair Dot Saçlarım Koptu Ve Çalışanlar Aşırı Kaba

22 Kasım 2023 20:25
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Ziya Hizar Kuaför (Adana) Saç Kesimimi Kendi Kafasına Göre Yaptı

08 Nisan 2024 22:45