Crazy Travel İle Yaşadığım Kötü Deneyim

22 Temmuz 2024 14:35

Dün katıldığımız tur baştan fiaskoydu. Her şey acele acele, müşteriye saygı yok. Klima çalışmıyor, ekstradan harcama yapmaya mecbur kaldık. Bu da yetmezmiş gibi, araçta marka gözlüğüm çalındı. Crazy Travel, bu kadar kötü bir tecrübe yaşattığınız için ve bir de üstüne beni tehdit edip tartıştığınız için çok sağ olun. Konuşmaların hepsi kayıtlı duruyor. İstersem gerekli makama sizi şikayet edebilirim ama şimdi değil, biraz vakti var. Hoşça kalın, umarım şirketiniz kısa zamanda batar da insanları kandırmazsınız en azından.

22 Temmuz 2024 23:50

Bende turizm okuyorum demiştim aptal değilim az çok bilgilerim var vatandaşlarında bilgisi olsun "TÜRSAB"a şikayette bulunabilirsiniz "176" hat 7/24 açıktır. Turizm sektöründe hizmet satın alan her tüketici "4077"sayılı Tüketicinin korunması hakkında Kanun'a tabidir. Bu kanunun düzenlemeri altında tüketiciler t. C. Gümrük ve Ticaret bakanlıgına'da şikayette bulunabilirler ve bende anladığınız gibi şikayette bulunacağım

Tuğçe
Tuğçe

Hanımefendi şikayetinizi gördüm bende de sizin yazdığınız mesajlar var kendi hatanızı insanların üstüne çalındı olarak yükleyemezsiniz markası bile belli olmayan bir gözlük için çalındı diyorsunuz hepimizin çantası özel eşyası araçtaydı ve emin olun çalınacak en son şey sizin gözlüğünüzdü elimizden geldiği kadar her konuda yardımcı olduk size paranızı iade etmeyi teklif ettik kabul etmediniz daha tur başlamadan. Ayrıca extradan ücret vermeniz sizin sorununuz müze ve ören yerleri girişinde yabancı vatandaş olduğunuz için tabi ki ücret ödemeniz gerekmektedir. Siz 25 yıldır Türkiye'deyim gibi cümleler kurdunuz daha önce Antalya'da rehberlik yaptığınızı (? ) belirttiniz kokartınız olmadan nasıl rehberlik yaptığınız da meçhul bunları biliyor olmanız gerekli bizi suçlayamazsınız. Ayrıca 25 yıldır Türkiye'de olup vatandaşlık almamak yine sizin sorununuz vatandaşlığı biz vermiyoruz sizin de tahmin edebileceğiniz gibi. Bizi tehdit edip engellemekle bir yere varamazsınız ama yine sizin takdiriniz iyi günler ☺

Gökçe sonuçtan memnun değil

Crazy Travel Klimasız Araç Ve İlgisiz Çalışanlarla Eziyet Dolu Tur Deneyimi!

03 Ağustos 2025 17:26

10 Temmuz 2023 18:44