06 Ağustos 2024 00:33

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine karavanıma 12V sebilli buzdolabı almak için Manisa'ya gittim. İlk şoku gittiğimizde yaşadık. Yoldan geldiniz oturup soluklanın diyecek kimse çıkmadı. Dışarıda çardakları var kendileri gölgede çay, kahve içiyor da bize buyur edilmedi ve 1 bardak soğuk su bile ikram edilmedi. Neyse önceden aradığımız için biz gidene kadar bir dolabı test etmek için hazırlamışlar; fakat hazırladıkları dolabın kenarı boyalı ve çizikleri vardı. Biz de yenisini istedik. Bize 2-3 saat oyalanmamızı ve diğer dolabı test edeceklerini bildirdiler. Şehir merkezine gittik yaklaşık 2,5 saat sonunda aradılar ve tekrar döndük. Dolabı alıp Manisa'dan Kuşadası'na geçtik. Dolabın hem kilidi çalışmıyordu, hem de sebil su almaya başladığın andan itibaren içeride su akıtmaya başladı ve sözde test edilmişti. Canımız sıkıldı ve telefon ettik; video ve foto istediler gönderdik. Bize önce, sebili siz mandallardan sıkın ya da vidayı sıkın gibi bir öneri ile döndüler. Neyse hiçbir şekilde çözemedik ve eski dolabımı da sattığım için acil çözüm bulunmasını istedim. Telefon görüşmesi ve bekleme sonrası (bu arada haber vereceğim deyip bekletip yine siz düşüyorsunuz peşine) kargo ile yenisi geldi, eskisi kargoya teslim edildi. Özellikle sebilli dolapta bir sıkıntı varsa sebilsiz dolap gelsin ve lütfen kilidine, ezik ve çizik olmamasına, soğutmasına özellikle dikkat edilmesini rica ettim ki ikincide de aynı şeyi yaşamayalım dedim; fakat firma sebillerde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. İkinci dolap geldi ve yine sebil aynı yerden akıtıyordu ve buzluğun içinde de çökmeler vardı. İkinci ürün ve yine sıkıntılı. Canımız sıkıldı tabii ki. Göndermek istemedim; çünkü gelecek üründe bu sefer ne olacak belli değil. Kamptayım buzdolapsız kalırsam rezil olacağım. Sıfır aldığım dolabı kendi imkanlarımızla silikonlayıp akıntıyı durdurduk. Ama final en kötüsü. Firma sahibi A**** Bey 3 günün sonunda arayıp bana dalga geçer gibi "Ben bilseydim kargo göndermezdim, size servis gönderirdim. (Karşısında çocuk olduğunu düşünen bir firma sahibi. Biz firma müdürü Y**** Bey ile iletişim kurduğumuzda bize firma sahibi A**** Bey'e de bilgi verdim. Demesine rağmen ve hiçbir firma bir sıkıntı olduğunda sahibinden habersiz iş yapamazken bizi çocuk yerine koymaları gerçekten inanılmazdı) Sorununuz çözülmüş, başka bir sıkıntı var mı? Ben de yeni araba aldım arızalandı olabilir. (Beni ilgilendirmiyor kendi aldığı arabası ben bir firmadan sıfır ürün alıyorum ve ikisi de ayıplı geliyor. Artık yorum sizin)

Busenur sonuçtan hiç memnun değil

Busenur
06 Mayıs 2025 01:15

Vestel Buzdolabı Servis Sorunları

Dilek
01 Mayıs 2024 15:46

Nuray
20 Temmuz 2024 02:37
Samsung 2 Buçuk Aydır Buzdolabım Bozuk
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 11:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Haziran 2024 16:03