Umut sonuçtan hiç memnun değil

Continental Premium Contact 7 Yarılması Sorunu

26 Haziran 2024 12:03

11.06.2024 tarihinde Tuzla Y***** otomotivden Continental Premium contact 7 lastiklerini taktırdıktan 8 km sonra Seyir halinde sağ arka lastiğimin yarılmasıyla, savrulmuş bulunup ve büyük bir kaza atlattım. Lastiği garantiye gönderildi, 26.06.2024 tarihinde firmadan gelen yanıt. Üretici kaynaklı bir sorun olmadığı kullanıcı kaynaklı olduğu şeklindedir.
8 km yol yapan bir lastik nasıl olur da yarılabilir diye kendi kendime soruyorum, ama yanıtsız kalıyorum. Firmanın cevabı lastiğe cisim batmasıyla lastiğin havasız kalıp, yarılması şeklinde olmuştur. Araçta lastik basınç sensörü bulunmakta, cisim batmasıyla havasız kalmış olsa beni zaten uyaracaktır, fakat savrulmadan 5 Sn. Önce araç basınç hatası vermiştir. Ya da lastik patlasa anlaşılmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

28 Haziran 2024 11:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Umut V., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Umut
Umut
02 Temmuz 2024 11:20

Merhabalar, Gelen maile dönüş sağladım, fakat ikinci bir dönüş olmadı, ve çözüm sağlanmadı. 30 dakika önce takılmış bir lastiğin komple yarılması kullanıcı hatası sayılıp hiçbir şekilde çözüm odaklı destek sağlanmaması, benim ve çevremin kesinlikle bu markaya dönüşü olmayacaktır. İnceleme yapan ekibin yeterliliği nedir, keşke bir bilsek. Lastiği takan firma bile lastikte herhangi bir patlama belirtisi görmedi fakat ne hikmet ise komple yarılmış bir lastikte ne görüldü merak konusu keşke bunu da bir rapor hazırlayarak sunabilseniz. Eminim ki böyle bir rapor da yok.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2025 14:20
Yeni Lastik Patladı, Kaza Geçirdik Ve Çözüm Sunulmadı
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Premium Contact 7 Dayanıksızlığı

23 Eylül 2023 09:49
Continental Premium Contact 7 Dayanıksızlığı

22 Ağustos 2024 10:33
Continental Lastik 10 Binli Km Yarılması
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 16:49
10.000 Km'de Park Halindeyken Patlayan Lastiğe Continental'den Sorumluluk Alınmıyor