Olcay sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 23:48

2023 Ford Focus aracımdaki lastiklerde kopmalar mevcut Continental bayiye gittiğimde değişim vs yapılamayacağını iddia ettiler lastik 2022,52 hafta üretim. Tüketici için çözüm üretmek yerine başlarından savıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti ile görüşme sağlayacağım dönüş yapılmaz ise.

profile profile
05 Şubat 2024 11:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Olcay Ş., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

13 Ekim 2024 11:52

Çok başarılı bir marka

13 Ekim 2024 11:53

Ön 2 lastik değişim oldu diğer 2 lastik dede aynı problemi yaşadım tekrardan şikayet ileteceğim

08 Kasım 2024 14:19

Merhaba 2023 Ford Focus aracımda Continental lastikler mevcut 2 adet ön taraftaki lastiklerimde kopmalar mevcuttu Bunun la alakalı merkezle görüşme sağlanıp Ön 2 lastiğin değişimi onaylanıp değişti Fakat diğer 2 lastikt de aynı problem mevcuttur bununla alakalı destek istiyorum Continental ana merkezinden

Ufuk sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2024 11:14
"Merhaba Bursa Continental Keskin Oto Sorumlu Hilmi Pamuk ve Continental Müşteri temsilcilerine teşekkür ederim"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aracımda 9 Bin Km'de Başlayan Lastik Parça Atma Problemi

26 Temmuz 2025 08:39