Coensio Yeterlilik Testi Yaptırmama Saçmalığı

Coensio Yeterlilik Testi Yaptırmama Saçmalığı
18 Aralık 2023 23:46

İş başvurusu yaptığım firmanın yeterliliğimle ilgili test yaptırdığı konusunda teste giremiyorum. Söylenene göre daha önce testi yapmışım. Hatırlamıyorum bile. Belki o zaman tam verimli çözemedim? Belki o zamandan sonra eğitim aldım, tecrübe edindim? Bu nasıl iş! En azından bilgi aktarmanız gerekir. '01.01.2023 tarihinde bu testi çözmüştünüz' gibi, ki alakası yok. Bu iş pozisyonuna daha önce başvurmadım. İnsanın aklına kötü şeyler geliyor. Neden rızkımızı engelliyorsunuz? Teste girip yüksek puan aldırılacak tanıdıklarınız mı mevcut yoksa? Hayatımızla oynuyorsunuz. Daha önce de c# diliyle alakalı bir iş başvurusunda bulunduğumda Java diliyle alakalı test göndermişlerdi! Yazılım firmasına coensio'nun servisini anlattım. Tekrar test geldi ancak onu da 'daha önce çözdünüz' diye yaptırmamıştı...

profile profile profile
19 Aralık 2023 09:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Coensio ile yaşamış olduğunuz kötü deneyiminiz için çok özür dileriz. [email protected] mail adresimize şikayetinizle ilgili detaylı bir aktarım sağlarsanız, en kısa sürede sorununuz çözüme kavuşacaktır. İyi çalışmalar dileriz.

20 Mart 04:50

İşte yine aynı şey. Ne zaman çözdüm? Belki bir daha çözme isteyeceğim? Belki şimdi daha başarılı olacağım?! Sormalısınız, "Bu testi şu tarihte yanıtlamıştınız. Tekrar çözmek ister misiniz" Business Developmentçınıza selam olsun

20 Mart 04:51

07 Nisan 17:28

Yine aynı yine aynı... Siz bu ülkede sıradan insanların işe girmesini engelleyen seçilmişlerin önünü açan mekanizmanın bir parçasısınız. Başka açıklaması olamaz

Kariyer.net Üzerinden Coensio Mülakat Testi Sonuç Bilgilendirme Sorunu

Zeynel