Coca-Cola Mobbing Uyguluyor Ve Esnafı Mağdur Ediyor

31 Ekim 2023 10:18

2001 yılından bu yana İzmir Karşıyaka Bahriyeüçok Bulvarı'nda tek bayii işletiyorum ve o yıldan beri Coca-Cola firmasıyla çalışıyordum. Daha sonra bu bölgeye bir şef geldi ve ilk tanışmamız iş yerimdeki Coca-Cola dolabına denetleme olduğunu söyleyerek 5 kişi rızam olmadan müdahale etmesiyle başladı. Daha sonra bireysel mobbing başladı. Yakın zamanda 'dolap performansınız düşük' denilerek tek kapılı dolabı aldılar ve birkaç gün önce de aynı bahaneyle 3 kapaklı dolap talep ettiler. (Bu arada her hafta düzenli ürün alan bir işletmeyim.) Ben de kendileriyle çalışamayacağımı ve bu mobbingi kaldıramadığımı söyledim. Dolaplarla ilgilenen arkadaşı aradım ve dolabı iade edeceğimi söyledim. Bu sabah apartopar beni arayıp şefin talimatını söyledi. Bugün dolabı vereceksin denildi. Olayın artık mobbingden çıkıp korku ve tehdit unsuru haline gelmesi beni şaşırttı. Beni üzen, firmanın değil, sanki bireysel bir EGO ve hırsın mağduru olmam.

01 Kasım 2023 11:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

05 Eylül 2023 13:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola Ataşehir Bölge Şefleri İle Yaşadığım Sorunlar

22 Eylül 2024 13:11
Coca-Cola Ataşehir Bölge Şefleri İle Yaşadığım Sorunlar
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 21:08
Coca-Cola Sevkiyat Görevlisi Saygısızlığı
Başak sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 19:56
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 23:49