Orhan sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 13:09

Muğla Bodrum ilçesinde Club Armoni Bodrum Evleri Kadıkalesi Mevkii, Turgutreis, Bodrum, Muğla, Türkiye adresinde devre tatili Aydın Kipa'da herkese 1 gün bedava tatil var dediler. Ben de arkadaşımla beraber katıldım. Ertesi gün bahsedilen otele gittik, bizi salona aldılar, orada devre tatil ve devre mülk tanıtımı yaptılar. Bugün al kampanya var, en kötü sizin adınıza kiraya veririz, oradan gelenle borcunu ödersin, hatta bugün al biz 3 katına satarız gibi vaatlerle ve size tapu vereceğiz dediler. Ürünü senet imzalatmak şartıyla bize verdiler. Oradan ayrıldıktan 1 gün sonra bu sistem bana mantıksız geldi. Vazgeçmek istedim. Bunu da oteli arayarak belirttim. 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim. Konuşma kayıtlarımız var fakat inkar ettiler. Vazgeçersen çok ağır tazminatı var, senet imzaladın, bütün parayı alırız, icralık olursun, biz size ödeme kolaylığı sağlarız deyip hep savuşturdular. Hiç konaklamadığım, kalmadığım yerin hem devre tatil parasını hem de her sene aidat ödedim. Aidat 2050'ye kadar sürecek, benim bunu ödeme durumum yok, mahkeme açacak durumum yok, hala ödemeye devam ediyorum. Avukat aracılığıyla beni arayarak icra edeceğiz diye tehdit ediyorlar. Psikolojim bozuldu, intihar edecek duruma geldim. Lütfen bu durumdan kurtarın beni, ben ödediğim paraları geri istiyorum. Haksız kazanç elde ediyorlar. Bu duruma dur deyin, sözleşmemin iptali ve paramın iadesi için bir şeyler yapın. Bunu yapan insanların vicdanı yok, siz vicdanlı davranıp adaleti sağlayacağınıza inanıyorum.

18 Eylül 2024 14:22

Muğla Bodrum ilçesinde Club Armoni Bodrum Evleri Kadıkalesi Mevkii, Turgutreis, Bodrum, Muğla, Türkiye adresi devre tatili Aydın Kipa da herkese 1 gün bedava tatil var dediler bende arkadaşımla beraber katıldım ertesi gün bahsedilen otele gittik bizi salona aldılar orada devre tatil ve devre mülk tanıtımı yaptılar Bugün al kampanya var en kötü sizin adınıza kiraya veririz oradan gelenle borcunu ödersin, hatta bugün al biz 3 katına satarız gibi vaatlerle ve size tapu vereceğiz dediler ürünü senet imzalatmak şartıyla bize verdiler oradan ayrıldıktan 1 gün sonra bu sistem bana mantıksız geldi vazgeçmek istedim bunu da oteli arayarak belirttim. 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim konuşma kayıtlarımız var fakat inkar ettiler vazgeçersen çok ağır tazminatı var senet imzaladın bütün parayı alırız icralık olursun biz size ödeme kolaylığı sağlarız deyip hep savuşturdular hiç konaklamadığım kalmadığım yerin hem devre tatil parasını hem de her sene aidat ödedim aidat 2050 ye kadar sürecek benim bunu ödeme durumum yok mahkeme açacak durumum yok hala ödemeye devam ediyorum avukat aracılığıyla beni arayarak icra edeceğiz diye tehdit ediyorlar psikolojim bozuldu intihar edecek duruma geldim ödediğim paraları geri istiyorum haksız kazanç elde ediyorlar  sözleşmemin iptali ve paramın iadesi için bir şeyler yapın

Ek

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Armonia Tatil Sistemi: Sözler Tutulmadı, Hizmet Kalitesi Düştü

01 Ağustos 2025 15:34
Selda sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 14:54
Mustafa sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 21:29
"Simlarda yetkililerine sorunun çözümü konusunda yapmış oldukları telafiden dolayı çok teşekkür ediyorum"

Club Armonia Bodrum Armonia Hayal Kırıklığı

26 Aralık 2023 09:23
Club Armonia Bodrum Armonia Hayal Kırıklığı
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 23:35