Clover Magic Garden Beach Hotel Clover Magic Garden Beac Otel Pişmanlıktır!

11 Ağustos 2024 21:48

Nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum çünkü ilk defa bu kadar kötü bir tatil deneyimi yaşadık. 4 yıldızlı bir otel ne kadar kötü olabilir diyerek almıştım bu tatili, demek ki bu kadar olabiliyormuş. 800 km çoluk çocuk yol geldikten sonra saat 14:00'te teslim edilecek odamızın saat 15:30'da hâlâ hazır olmadığını ve çocuğum nerede kalacak dediğimde ek yatak koyma gereksinimi dahi duymadan 4 yaşındaki çocuğuma park beşik verme teklifinde bulundular. Kavga kıyamet küçücük odaya ek yatak koydurdum ve 2 kişi yan yana asla geçemeyeceğimiz bir oda temin edilmiş bizim için. Resepsiyondaki K**** denen şahsiyete neden hizmet alamıyorum. Ben bu saat oldu dediğimde 'e olabilir. Yoğunluk var otelde ne var yani' gibi profesyonel çalışma hayatından bir haber mahalle ağzı bir diklenme ile karışık bize bağırarak bunun yanında bir sürü insanın içinde 'Arayın şunların tatil acentesini ne yapıyor ise yapsınlar gelip' diyerek güvenliği çağırıp bizi otelden atmak istedi. Daha sonra acente temsilcisi gelip bizden özür diledi ve şahsiyetin bize terbiyesizlik yaptığı odayı kabul etti. Tatilimiz daha da fazla zehir olmasın diye şeker hastası annem ve çocuğum için ayrıca yasal hakkımızı da kullanıp gerekli yerlere şikayetlerde bulunacağımız için uzatmadık, çıkıp odalarımıza yerleştik. Ve zaten daha sonra otelde tanıştığımız diğer insanlarda aynı sorunları yaşadıklarına sohbetler esnasında şahit olduk. Odalara gelirsek klima kapağı kırık, kumanda zorla çalışıyor vaziyetteydi, çarşaflar pislik içindeydi. Sapsarı ve 6 gün boyunca hiç değişmedi. Sadece vileda yapılıp havlular değişti. Yemekler aşırı vasat ve lezzetsizdi, zaten hep aynı şeyler çıktı. Sneak barda karnımızı doyurduk diyebilirim. Çalışanların üzeri başı çok kirliydi. Aynı şekilde tabaklar, çay kahve içecek alınan bölümler pislik içindeydi, havuzunda aynı şekilde taş ve kum doluydu içi. Deniz çok taşlı ve dalgalıydı. Bu otelde tek memnun kaldığımız durum garsonların, barmenlerin ve güvenlik hanımefendinin ilgi ve alakası idi. Memnuniyetsizliğimizi burada bırakmaya da asla niyetimiz yok, Turizm Bakanlığına ve gerekli tüm mercilere şikayette bulunacağız. Umarım bu yorumumu okur ve bu otele gelme gafletinde kimse bulunmaz.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 21:56

05 Temmuz 2023 16:41
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:53
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 17:15
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 17:41