Barış sonuçtan hiç memnun değil

Clothe & Clothe Siparişimi Göndermedi Ve Paramı Geri Alamıyorum!

24 Ağustos 2024 10:39

Sipariş verdim ödeme yaptığım halde siparişim elime geçmedi ve hiçbir yerden ulaşım sağlayamıyorum siteye, Instagram adreslerine. Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilecek var mı paramı da geri alamıyorum. Clotheandclothe Instagram kullanıcı adlı hesaptan gördüm ve sipariş vermek istedim. Ama ortada kaldım.

23 Ağustos 2024 22:56

Bunlarda sipariş onay belgeleri.

31 Ağustos 2024 17:10

Siparişim gönderdikleri kargo takip no sitesinde (t.17track.net) başarılı ile sipariş teslim edildi diyor. Fakat sipariş elime hala gelmedi teslim edilmedi. Lütfen bu siteden herhangi bir işlem yapmayın mağdur oldum hiçbir şekilde de yardım etmiyorlar.

03 Ekim 2024 15:12 (Şikayetten 1 ay sonra)
clothe-clothe-siparisimi-gondermedi-ve-parami-geri-alamiyorum-2.jpg

Enes Bey Merhabalar efendim. Siparişiniz 5 Eylül günü elinize ulaşmış efendim. İyi günlerde kullanmanızı dileriz :)

Yorumlar (7)

Verdik sipariş inşallah üzmez

Arın

Kanka ceket geldi mi, geldiyse nasıl ona göre sipariş vereceğim, cevaplarsan sevinirim.

Barış

Kanka sipariş 40 günde falan geldi. Buraya falan yazdım panik oldular bayağı ancak geldi yani gerisini sen düşün.

Emir

En azından mesajlarınıza cevap veriyorlar mı? Bana asla cevap vermiyorlar hatta WhatsApp sürekli tek tık

Barış

Çok zor ulaşabiliyorsun ancak geri dönüyorlar.

Merhabalar sorununuz düzeldi mi

Hayır

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
04 Ocak 2025 22:26

Sezin
31 Mayıs 2025 19:04
Instagram Üzerinden Alınan Elbise Siparişi İçin İletişim Sorunu Ve Bilgilendirme Eksikliği

26 Mart 2024 11:31