Aslı sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 11:28

14.06.2024 tarihinde botoks ve nazolabial dolgu için gittiğim klinikte yapılan dolgu nedeniyle göz altlarımdan burnumun bittiği yere kadar zonklayan bir ağrı ve büyük bir şişlik oluştu. Dr. *** Bey benim onayımı almadan nazolabial oluklar yerine burnumla gözüm arasında kalan alana dolgu yaptı. Zaten yerini geçtim, derdim acım oldu. 1 hafta geçti hala gözlük takamaz durumdayım burnumun yanları ve göz altımın ağrısından. İşlemin ertesi günü gittim, dalga geçer gibi "çok normal, tam olması gerektiği şekilde" dedi.
Nazolabial dolgu daha önce 3 kere yaptırdım. Hepsi de ağız kenarı ve burun kanatlarım arasındaki oluklara yapılmıştı. Aynı gün işe geri dönmüştüm. Bu defa bayramı yüz maskesiyle geçirdim. İçten alev alev yandı yüzümün ortası günlerce. Soğutucu jellerle geçti günlerim.
Yüzümün ortasında iki yanlı büyükçe yastıklar oluştu. Hatalarını kabullenmek ve çözüm sunmak değil, anlamazdan gelerek işten sıyrılmak niyetindeler. İşlem öncesi fotoğraf çekmediler, hangi marka ürün kullandıklarını göstermediler. Başka yerlerde ürün hep yanımda açılmıştı.
Bugün tek tarafı tutmayan botoksumu düzelttirmek ve yüzümü mahveden dolgumu eritmek için gittim. Bu sefer çekiyor fotoğrafı. Şaka gibi her şey. Doktor Bey beni daha önce dolgu yaptırmamakla, önceki doktorlarımı da nazolabial dolguyu bilmemekle suçladı. Hastaneleri arayın konuşun dedim yanaşmadı. Yüzüme eritmek için enjekte ettiği madde 1 ayda etki edecekmiş. Bu acılarla ve görüntüyle 1 ay daha geçireceğim ki o da doğruysa.
Konuyu anlamamış, şaşkın halleri sıra ödemeye gelince bir anda değişiyor. Randevu aşamasında nakit getirmeye yönlendiriyorlar. Fatura istedim ki yazılı belge olsun, veremeyiz diyorlar. EFT ile hesaplarına alıyorlardı o yöntemi bıraktılar. Kredi kartıyla ödemek istersem KDV çıkar diyorlar. Demek ki nakitte vergi ödenmiyor? Bunlar hep yazılı olarak mevcut. Para sayma makineleri bile var. Ücret iadesi istedim yine çok hızlı anladılar konu para olunca ve reddettiler. Helal etmiyorum.
Şikayetimi duyurduktan sonra yetkili mercilere de başvurumu yapacağım.

Estesante Clinic Nişantaşı'nda Sürekli Sorun Yaşayan Müşteri

04 Ocak 2025 07:30