Climed Klinik Saygısız Ve Fevri Yaklaşım Profesör Ünvanlı Doktorun Davranışı

14 Ağustos 2024 12:12

"climed Ankara" isimli, atakule karşısında bulunan işletmeye randevumuz sonucu gittiğimizde, prof. Dr. L***** muayene esnasında gayet doğal olan "ben aldırma sonrasında iz kalır mı? " sorumuza çok fevri ve ters bir şekilde "%100 kalır.

Tabii ki, yaptırmıyorsanız yaptırmayın arkadaşım" diye cevap vererek hiç arkasına bakmadan çıktı gitti. Biz saygı çerçevesinde yaptığı davranışın çok yanlış olduğunu danışmadaki arkadaşlara ilettik. Onlar da mahcup bir şekilde özrünü iletti ancak işletmenin prof. Unvanındaki doktorun yaptığı bu hareket çok uygunsuz ve yakışmıyor.

Bize yaptığı davranışı gören diğer bir müşteri işlem yaptırmadan direkt bizimle beraber çıktı.

Ahmet

İşlem yaptırmadığınız için şanslısınız. Çünkü benim yüzümde iz kaldı. Kesinlik iz kalmaz dediği için yaptırmıştım.

Meryem
Meryem

Gerçekten iz kaldı mı bende gidecektim

Ahmet

Bana da kesinlikle kalmaz demişti. 2. Kez gittim çünkü ilk işlemde yağ bezelerini bile alamamış. Yine iz kalmaz değil mi diye sordum. Bu seferde kalabilir dedi. Hukuki olarak her yere şikayette bulundum halen de devam ediyor süreç.

Asım sonuçtan hiç memnun değil

Climed Tedavi Merkezi  İbretlik Yaşadıklarım

16 Ocak 2024 10:50