Cleopatra Ink Dövme Silinmesi Sorunu

22 Ekim 2023 03:30

14 Ekim Cumartesi günü Sinop'tan Cleopatraink Samsun şubesine eşimle birlikte dövme yaptırmak için gittik. Reklamları ve isim yapmış olması bizi cezbetti. Her ikimiz de yaptırdık. Bu benim 5. Dövmem olmasına rağmen 3. Gün silinmeye başladı. Eşimde de aynı sorun oldu. Sayfaya bu durumu fotoğraflarla belirtmeme rağmen 3 hafta sonra Refresh işlemi yapalım diye ısrarcı oldular. Bende sürekli bu işlemi mi tekrarlayacağız bu kadar mağdur olduk. Çok çirkin bir görüntü var diye belirtmeme rağmen ancak buraya tekrar gelin bakıp ona göre para iadesi yapabiliriz dediler. Ben dünya kadar fotoğraf atmışım sadece bunun için tekrar kalkıp Samsun'a nasıl gidebilirim hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. İsteseler görüntülü arayıp da gösterebilirdim fakat hiçbir şekilde yardımcı olma taraftarı değiller. Kesinlikle kullandıkları malzemelerin kalitesizliğinden olduğunu düşünüyorum. Zaten gittiğimizde uzun bir süre beyefendinin gelmesini bekledik ve sürekli oyalanması bizi oldukça sinirlendirdi. Eğer sorunum ısrarla çözülmemeye devam ederse mahkeme yoluna başvuracağım.

09 Kasım 2023 12:26 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi inceleyerek gerekli aksiyonları alacağız. Saygılarımızla. CleopatraINK Müşteri İlişkileri

İlknur
14 Kasım 2023 01:27

Dönüş yapan müşteri temsilcisi oldukça ilgisizdi. Beni suçlar nitelikte konuştu hiçbir çözüm önermedi. Üstelik garanti kapsamına girmiyor şeklinde açıklamada bulundu. Çok şaşkınım

14 Kasım 2023 13:41

Değerli Müşterimiz, Sürecimiz devam etmekte olup en kısa zamanda size detaylı bilgi ileteceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. CleopatraINK Müşteri İlişkileri

Zafer
Şikayeti Çözüldü

Buna benzer sorunu bende yaşadım. Dövme kapatmak isterken yaptıkları dövme resmen amatör bir işçilik ürünü oldu

Cleopatra Ink Dövme Silinmesi Sorunu

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Cleopatra Ink  Samsun Şubesinde Sorun Yaşıyorum!

20 Temmuz 2023 18:07
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 22:09

Dövme Yenileme İşleminde Hatalı Uygulama Ve İlgisizlik