21 Kasım 2023 17:13

Clariss adlı toptancı ikinci kez bana yanlış ürün gönderdi ve ilgilenmiyor! İade yapıp geçiştiriyorlar, çok sorumsuzlar, bir daha asla oradan alışveriş yapmayacağım. Toptan satış sitem için toka siparişi vermiştim, resimde görünenden farklı bir toka geldi. Yeşil püsküllü toka almıştım, ancak bana gökkuşağı renklerinde püsküllü olanı göndermişler ve bunu benimle iletişime geçmeden kafalarına göre yapmışlar. Ben de bu tokayı kabul etmedim. Para iadesi yerine aldığım başka bir tokadan o ürün fiyatı kadar göndermelerini istedim. İkinci kez kargo parası ödemek zorunda kalacağımı belirttim ve kargoyu karşılamaları gerektiğini söyledim. Kendi hataları yüzünden zaman kaybı yaşadığım ve kargo parası ödemek zorunda kaldığım için kargo parası hariç fazla tutan miktarı ödeyeceğimi belirttim. Ancak bana kargoyu ödememek ve uğraşmamak için iade yapmaya çalıştılar. Ürünü istediğimi belirtmeme rağmen, son derece sorumsuz bir şekilde yaklaşarak iade yapmışlar ve engellemişler. WhatsApp üzerindeki konuşmalarımızda sinirlendiğim için bana terbiyesizlikle itham ederek engellediler. Sanki bir daha onlardan ürün alacakmışım gibi davranıyorlar, bu durum gerçekten komik. Zaten iki kez alışveriş yaptım ve her iki seferinde de yanlış ürün gönderdiler. Clariss, işini düzgün yapmayan bir işletme.

Meryem
Meryem
16 Aralık 2023 01:40

Benim işletmwm hakkında geçip sahte hesapla bunları yazmışlar! Bu şu demek benim sayfamdan alışveriş yapmadıkları için iftira atmak ve ben bununla sizi dava edebilirim. By Merry Collection Sorunlu Üslup Olamayan Ürünleri Satma D*** 2 hafta önce By Merry Collection adlı Instagram üzerinden satış yapan kişi insanlar ile nasıl konuşacağını bilmiyor ayrıca ürünlerini kalitesi ve stoğunda olmayan ürünleri satıyor müşterileri bilgilendirmiyor günlerce kargoları bekletiyor ödeme almasına rağmen Instagram üzerinden satış yapan yasal olmayan böyle sayfalara güven olmaz.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Clariss.com.tr Yanlış Ürün Gönderiyorlar!

22 Kasım 2023 09:08

24 Temmuz 2024 19:35
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36