Citymall AVM Kapıdaki Güvenlik Görevlilerinin Saygısızlıkları!

25 Ağustos 2023 13:38

Açıldığından beri gittiğimiz ve kapıda güler yüzle karşılandığımız alışveriş merkezinde 25.08.23 cuma günü yani bugün girişteki güvenlik görevlisi a*** hanım ve o*** bey suratları asık ve hoş geldiniz demeden bizi karşıladı. Daha sonrasında silahlı güvenlik görevlisi kartımı gösterdim beni içeri aldılar arkamı dönmemle sanki savcı, forsa bak, saçma sapan işlerle uğraşıyoruz gibi ifadeler kullanarak dedikoduya başlamışlar. Bunları arkamdan gelen kuzenim duyuyor ben de girdiğim kuyumcu dükkanın camından izliyorum a*** hanım bana bakarak gülmeye ve dedikodusuna devam ediyor. İşim bittikten sonra yanına gittim ve neye güldüklerini sordum o*** bey söylediğini kabul edip konuyu kapatmaya çalışırken a*** hanım kime şikayet edersen et tavrıyla mimikleriyle adeta karşısındaki kışkırtan üslupla saygısızlığa devam etti. Açıkçası böyle bir alışveriş merkezinde sokakta dedikodu yapan teyze tavırlı görevlileri yakıştıramadım. Buraya yazmamdaki amaç bir görevli görev yerinde gelen misafirlere bu şekilde asla ama asla davranamaz, hakkı yok. Bir sonraki insanlarla bu tarz problemler yaşanmaması için önlem alınmalı bence.

profile profile

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM 'deki Çalışanların Kötü Davranışı

08 Temmuz 2023 21:49