Citycoco Family V2 Mağduriyeti

15 Temmuz 2023 12:03

Merhaba,

Özellikle şunu belirtmek istiyorum; aldığım ürünü sıfır ürün olarak aldım!
2 Haziran 2023 tarihinde sipariş verip ödemesini yaptığım ve 8 Haziran 2023 tarihinde teslim edilen Citycoco Family V2 marka model motorun teslim edildikten son trafiğe çıkardığımda freninin tutmaması ve sürekli gaz kesmesi ve beni yarı yolda bırakması, bazı günler motoru çalıştırdığımda hiçbir şekilde gaz almaması, motorun çalıştığı sürelerde arka taraftan sürtünme sesinin gelmesi gibi problemler yaşadıktan sonra hızlı bir şekilde servis desteği istedim ve servise gönderildi. Ürün tekrardan tarafıma yapıldı olarak teslim edildi fakat Herhangi bir belge paylaşımı sorun paylaşımı yapılmadı. Ürünü servisten tekrardan aldıktan sonra aynı şikayetleri tekrar ve tekrar yaşamaya devam ettim ve ediyorum. Bunu bayram öncesinde tatilde bulunamayacağım için müşteri hizmetlerine şikayette bulundum ve bayramdan sonra teslim etmek istediğimi söyledim. Bayram sonrası servis ile iletişime geçtim ve şikayetlerimi onlara da tekrardan aktararak motorun servis tarafından alınmasını ve 3 Temmuz haftasında motorun alınacağını bildirmelerine rağmen alınmaması bunun üzerine tekrardan aramam ve şikayetlerimi bildirmem üzerine alacak kişilere bilgi verdiklerini fakat buna rağmen yine yönlendireceklerini söylediler. Bugün 15 Temmuz ne gelen var ne arayan. Bir de bana bu kadar sorun yaşamama rağmen ürünün hiçbir şekilde değişim ve iadesinin olmayacağını belirttiler. Sıfır aldığım bir ürün için bu kadar sıkıntılı bir süreç yaşayacağımı tahmin edemezdim. Motorda hala aynı çalışmaması ve sürtünme sesi gibi problemler devam etmektedir.

Bu sorunumun hızlı, acil bir şekilde çözülmesini bekliyorum.

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven

Bilge sonuçtan memnun

Citycoco T8 Scooter Ürününün Sorunları

04 Haziran 2024 14:30
Citycoco T8 Scooter Ürününün Sorunları
Ufukcan sonuçtan hiç memnun değil

Ufukcan
22 Eylül 2023 13:55
Muttalip sonuçtan hiç memnun değil

Muttalip
22 Haziran 2024 20:59