Citroen 'nin 1. Yılında Aracıma Ve Bana Davranışı

Citroen 'nin 1. Yılında Aracıma Ve Bana Davranışı
Nejdet
26 Eylül 2024 14:36

Citroen Genel Merkez ve Yetkili Servisleri elbirliğiyle aracımı garanti kapsamı dışında bırakmak için adeta çırpınıyorlar...
Merhaba, 2023 yılında Maltepe Citroen Değer Otodan 0 km. Aldığım Elektrikli
Citroen Ami minik aracımın aracımın 1 yılını doldurması sebebiyle yıllık bakım için birkaç yetkili servisten fiyat almak istedim. Satın aldığım yeri aradığımda sadece polen filtresinin değişeceğini ve geri kalan bakımında gözle kontroller olduğu tarafıma söylenerek. 2290.00. Tl. Bir ücreti olduğunu söylediler.! Bir yetkili servis 4.000.00. Tl. Bir diğer Yetkili servis 7.000.00. Tl. Bir diğer Yetkili servis de 10.000.00. Tl. Fiyat verip ve yapılacak işlemi hep bir ağızdan kelimesi kelimesine aynı işlemi söyleyince kan beynime çıktı desem yeridir. (yanlış anlaşılmasın Ben ne yapılan işi ne işçilikleri ne de markayı sorgulamıyorum. Küçük bir iki kişilik elektrikli aracın kliması olmayan ve çay tabağı kadar olan sünger bir filtreden bahsediyoruz. Orijinal Fransız yedek parçayı internetten buldum fiyatı 400.00 TL.) Hemen Citroen Türkiye Web sayfasından bir servis randevusunu oluşturdum Citroen Değer otoyu Seçtim. Yönlendirme yapıldı ki Citroen Değer oto Beni hemen aradı işlemin ne olduğunu söyledi Bende anlattım siste den 04/Ekim 2024 gününe randevu verdi bana b3nde kabul ettim. Çünkü garanti kapsamı kalma sürem yaklaşıyordu bunu da belirttim telefonu kapatacakken Hanımefendi Servis bölümünede bir sorayım dedi. Lütfen iyi dinleyin 2 dakika bekledim telefonda dönüş yaptı "- parçanın ellerinde olmadığını ne zaman geleceğini bilmediklerini söylemez mi,! Bende haklı olarak "-peki bu süre zarfında parça gelmez ara ımın iyi niyet süresi dolar ve araç garanti kapsamı dışına çıkarsa ne OLACAK"Dediğimde -"diğer servislerden yardım alabilirsiniz diyerek" bana akıl verdi. Düştüğüm duruma bakar mısınız. Yani Onlarında ellerinde yoksa araç otomatikmen garanti dışı kalacak mış mış mış... Peki Beni Kendi yerinize koyun ya da Size bir fikir sunayım diye Genel merkeze yazdım Başka bir Yetkili servisten parçayı Citroen Değer oto ödünç alsa. Ama Yine duvarlardan Ses var Genel merkezden ses yok. Haa fiyat istikrarsızlığı için Genel Merkez Citroen Türkiye'yi aradığımda Yok efendim Yetkili Servislerin fiyat politikalarında farklılıklar olduğunu yapılacak işlemin farklılık gösterebileceği vb., Beni oyalayıp durdular. Bu yaşadıklarıma rağmen yinede haksız kazanç sağlanılmasına önayak ve razı gelmeyeceğimi bildirmeme rağmen duvarlardan ses geldi Genel merkezden ses yok. Saygılarımla

profile profile profile

Aynı sorunu ben şimdi yaşadım. Hangi bayiyi aradıysam malzeme yok. Arabamın şarjı yetmeyeceği için mesafeden sebep çok uzak bayilere sorgulamadım.

Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Aracımda Süregelen Fren Ve Servis Sorunları: Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Rasim
24 Ağustos 2025 21:03