Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Cimilli AVM Dadaşkent Şubesi: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

22 Ekim 2024 19:14

Cimilli AVM Dadaşkent Şubesinden aldığımız ürünlerde, gerek satış elemanı ilgisizliği gerekse geri dönüşlerdeki baştan savma hareketler bıktırdı. Halı alıyorsun, overlok için başka yere yönlendiriyorlar, perde alıyorsun arızasına biz bakmıyoruz diyorlar. Senelerdir müşterisi olduğum iş yerinden bir daha alışveriş yapmama kararı aldım.

18 Kasım 2024 11:28 (Şikayetten 26 gün sonra)

Merhaba, öncelikle yaşanan aksaklık için özür dileriz. Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sorununuzu ivedilikle çözmek istiyoruz.

Ersan
Ersan
18 Kasım 2024 12:26

Bilgilerim sitenin kendisinde var, size iletilmiştir diye tahmin ediyorum. Zira, diğer firmalar, anında dönüş yapıyordu. Şikayet ettiğim şube Erzurum Dadaşkent şubesi. Aldığım plise perde, normal kullanım esnasında deforme oldu, ipi koptu. 20 gün önce şubeye verdik. Tamir için ilgili firmaya gönderildi, ancak hâlâ dönüş yapılmadı. Daha önce de, aldığım halı için overlok yapılmadı, başka bir şubeye kendim gitmem gerektiği söylendi.

19 Kasım 2024 12:10

Maalesef görüntüleyemiyoruz bilgilerinizi, o nedenle bilgi istemekteyiz.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 15:22
Asya AVM Eğer Ki Bir Mağaza Olarak Açıyorsunuz Malınızın Arkasında Durmalısınız
Asya AVM Eğer Ki Bir Mağaza Olarak Açıyorsunuz Malınızın Arkasında Durmalısınız
Damla sonuçtan çok memnun

19 Nisan 2024 19:20
"Hizmet alan ve hizmet verenin empati kurarak bu işi yapmasını isterim. Bizim mağduriyetimiz giderilmiştir fakat ileri ki zamanlarda tekrar aynı sorunla karşılaşmamayı umit ediyorum. Araç temini yapılıp ürünüm teslim edilmiştir teşekkürler"
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2025 15:19